Kies jouw uitdaging

Of je nog aan het begin van jouw werk in het groen staat, of dat je écht een volgende stap wilt zetten: bij ons ben je aan het juiste adres. Van leerling tot projectleider, van aanpakker tot administrateur. Welke uitdaging past bij jou?

Vakschool start nieuwe lichting per september 2022!

Op de eigen vakschool van Verheij leer je het groene vak leren. Met vier dagen we en één dag les op de bedrijfslocatie van Verheij haal je binnen 2 jaar een officieel erkend MBO-diploma.

Verheij verwelkomt per september 2022 een nieuwe groep enthousiaste vakschool-leerlingen. Wees er snel bij en meld je aan voor de Open Dag op 27 november via de website!

Het verhaal van Verheij

Verheij is een innovatief familiebedrijf in de kracht van haar leven. Met ruim 150 vaste medewerkers en 250 flexibele medewerkers werken wij door heel Nederland aan mooie groenprojecten voor onze klanten. Wij werken voor de zorg, onderwijs, overheid, de zakelijke markt met (nuts)bedrijven en kantoren tot aan landelijke ketens zoals hotels. De grote diversiteit aan klanten zie je terug in je dagelijks werk.

Onze afdelingen

Je kunt bij ons bedrijf werken op allerlei verschillende afdelingen. In de buitendienst kun je onder andere aan de slag als groenvoorziener of voorman. Op kantoor is plek voor een aantal afdelingen. Allereerst heb je de afdeling uitvoering, bestaand uit uitvoerders en projectleiders. Zij zijn verantwoordelijk zijn voor het welslagen van elk project. Elk werk wordt voorbereid door afdeling bedrijfsbureau. Of het nu calculeren, plannen schrijven, ontwerpen of GIS inrichten is: dit team draait z’n hand er niet voor om.

Wil je zorgen dat alle machines als een zonnetje draaien? Dan pas jij het beste in de werkplaats. In onze nieuwe bedrijfspand zorgen de mannen van de technische dienst dat elke dag het juiste materieel voor de groene vakmannen klaar staat.

Uiteraard zijn er ook nog allerlei ondersteunende functies binnen Verheij, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, administratie en KAM.

Wil je weten hoe ons bedrijf verder in elkaar zit? Neem dan contact met ons op.

De entree van het nieuwe pand
De entree van het nieuwe pand
Het nieuwe bedrijfspand met de karakteristieke Verheij-busjes.
Het nieuwe bedrijfspand met de karakteristieke Verheij-busjes.
De afdeling uitvoering.
Welkom bij de Verheij-familie!

Ben jij net zo’n type als wij en wil jij onderdeel worden van de Verheij-familie? Van harte welkom in het groen! Een paar van onze voordelen:

  1. Familie

    Wij zijn onszelf! Nuchter, hardwerkend en gezellig. Jij hoort er helemaal bij.

  2. Doorgroeien

    Jij kan je groene hart volgen en doorgroeien binnen ons bedrijf.

  3. Goed geregeld

    Verzorgd en netjes, van materieel tot bedrijfskleding.