Kies jouw uitdaging

Of je nog aan het begin van jouw werk in het groen staat, of dat je écht een volgende stap wilt zetten: bij ons ben je aan het juiste adres. Van leerling tot projectleider, van aanpakker tot administrateur. In elke leeftijd en met elk opleidingsniveau kan je komen werken bij Verheij. Welke uitdaging past bij jou?

Het verhaal van Verheij

Verheij is een innovatief familiebedrijf in de kracht van haar leven. Met ruim 150 vaste medewerkers en 250 flexibele medewerkers werken wij door heel Nederland aan mooie groenprojecten voor onze klanten. Wij werken voor de zorg, onderwijs, overheid, de zakelijke markt met (nuts)bedrijven en kantoren tot aan landelijke ketens zoals hotels. De grote diversiteit aan klanten zie je terug in je dagelijks werk.

Onze verhalen

Hoe is het om bij Verheij te werken? Onze collega's vertellen er graag over. Bekijk de verschillende vakverhalen van onze vakmensen.

Maak kennis met onze afdelingen

Je kunt bij ons bedrijf werken op allerlei verschillende ploegen en afdelingen. In de buitendienst kun je onder andere aan de slag als groenvoorziener of voorman.

Op kantoor is plek voor een aantal afdelingen. Allereerst heb je de afdeling uitvoering, bestaand uit uitvoerders en projectleiders. Zij zijn verantwoordelijk zijn voor het slagen van elk project. Elk werk wordt voorbereid door afdeling bedrijfsbureau. Of het nu calculeren, plannen schrijven, ontwerpen of GIS inrichten is: deze vakmensen draaien hun hand er niet voor om.

Wil je zorgen dat alle machines als een zonnetje draaien? Dan pas jij het beste in de werkplaats. In onze nieuwe bedrijfspand zorgen de mannen van de technische dienst dat elke dag het juiste materieel voor de groene vakmannen klaar staat.

Uiteraard zijn er ook nog allerlei ondersteunende functies binnen Verheij, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, administratie en KAM.

Wil je weten hoe ons bedrijf verder in elkaar zit? Neem dan contact met ons op.

Werken bij Verheij: veel gezelligheid en sfeer

Wij houden van hard werken, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom doen we regelmatig gezellige dingen met elkaar. Wekelijks onze vrijdagmiddagborrel, jaarlijks onze BBQ en bedrijfsuitje en tussendoor ook zát andere leuke dingen. Daarnaast hebben een actieve personeelsvereniging! 😉