De rand rondom het bassin wordt onkruidvrij gehouden.

Groen rond uw waterlocaties

Op de dijken, rond gemalen en bij de waterzuivering speelt de groene omgeving telkens een rol. Bij de ene locatie gaat het om ‘simpel’ grasmaaien, op andere plekken om het aanleggen van groene oevers.  

Wij zijn u graag van dienst van advies tot nazorg. Nieuw groen aanleggen? Wij denken graag mee over het ontwerp, de inrichting en het bevorderen van lokale flora en fauna. Onderhoud laten verzorgen en altijd digitaal inzicht in de voortgang? Wij regelen het efficiënt voor u.  

Biodiversiteit bij het waterschap.

Kansen voor biodiversiteit in het groenonderhoud

Op de terreinen van waterschappen liggen kansen voor biodiversiteit. Transformeer ruw gras bijvoorbeeld naar bloemrijk gras met diverse plantensoorten. Zo helpen we vlinders, bijen en kleine dieren om te overleven. Ook in het onderhoud houden we rekening met de kwetsbaarheid van flora en fauna, bijvoorbeeld door sinusmaaien en mozaïekbeheer. Zo geven we samen invulling aan onze maatschappelijke taak. 

Bosmaaien op de waterzuivering.

Groenonderhoud voor waterschappen

Voor Verheij is de wereld van het water bekend. We mochten in de meer dan 35 jaar die we bestaan allerlei bestekken uitvoeren, onder andere voor Waterschap De Dommel en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en Utrecht. Verzorgen onze vakmensen binnenkort ook uw locaties?

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Zo werken we ambitieus aan het verlagen van onze CO2-uitstoot, beloond met niveau 5 op de CO2-prestatieladder. Alle andere certificeringen zijn ook in orde. Bijzonder trots zijn we op ons PSO-certificaat, waarmee we laten zien allerlei mensen kansen te geven, ook als ze een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ons materieel is zoveel mogelijk elektrisch aangedreven. Dit voorkomt uitstoot en geluidsoverlast. Samen zetten we hierin steeds een stapje verder.

Bosmaaien op de waterzuivering.
Daarom Verheij

Wij zijn uw integrale groenpartner van het zuiverste water. Werken we binnenkort ook op uw terreinen?

  1. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  2. Integrale groenzorg

    Van plan en advies tot onderhoud en aanleg: wij hebben alles in huis om u te ontzorgen.

  3. Veiligheid

    Onze aandacht voor veiligheid geeft u de grootst mogelijke zekerheid.

Contact opnemen

Wil u meer weten over onze werkwijze bij waterschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jacob Verheij Groenadviseur