Urgentie: klimaat en biodiversiteit

Klimaatverandering de campus direct, maar groen biedt kansen! De buitenruimte van de toekomst is klimaatbestendig en bevordert de biodiversiteit. Een groene omgeving voorkomt wateroverlast door hevige buien. Een goed beplantingsplan zorgt voor een frisse tuin, ook als het wat langer droog is. Om op warme dagen aangenaam buiten te zijn, is schaduw onmisbaar.  

Biodiversiteit is wereldwijd een aandachtspunt, onder andere in SDG 15 van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. Iedereen met een terrein in beheer kan zijn steentje – of beter: een plantje – bijdragen aan biodiversiteit. Door het gebruik van inheemse plantensoorten, bloemrijke beplanting en het aanpassen van onderhoudsintervallen helpt u bijen, vogels en kleine dieren.  

Groen doet goed

In een groene omgeving gedragen mensen zich socialer, voelen ze zich beter en kunnen ze zich beter concentreren. Al deze effecten zullen u als beheerder of facility manager als muziek in de oren klinken. Wist u dat alleen een paar minuten naar groen kijken al voldoende is om stresslevels drastisch te laten dalen? Reden genoeg voor rijke tuinen, grote bomen en geurige bloemen op uw campus: u draagt bij aan het geluk van uw studenten en medewerkers.  

Uw groene visitekaartje

De uitstraling van uw panden is belangrijk. Tijdens de open dagen en introductieweken, maar ook jaarrond. Uw groene omgeving is onderdeel van uw uitstraling en zelfs uw reputatie. Zwerfvuil, onkruid en doorgeschoten planten geven we daarom liever niet te veel kans.  

Verheij is uw partner voor groenbeheer van a tot z. Onkruidbestrijding, boomverzorging, zwerfvuil ruimen en grasmaaien: bij ons heeft u alle disciplines in één pakket. Ook renovatie, ontwerp en aanleg valt binnen onze expertise. Voor alle werkzaamheden schakelt u met één aanspreekpunt. Dat werkt soepel. 

Klant aan het woord

“De mannen van Verheij communiceren direct, denken goed mee, brengen hun expertise in. Dat is heel plezierig. Zij blij en wij tevreden. Zoals het hoort.”

Universiteit Utrecht Lees het verhaal
Medewerkers van Verheij werken de informatie in GeoGreen bij.

Grip op groen met GeoGreen

Verheij houdt van transparantie. Daarom maken we groenbeheer graag eenvoudig voor u. Met onze GIS-app GeoGreen heeft u real-time inzicht in de status van het onderhoud per perceel. U heeft alle planningen bij de hand en ziet eventuele meldingen direct verschijnen. U kunt zelfs de beeldkwaliteit controleren aan de hand van de foto’s die onze mensen ter plaatse maken. Zo heeft u optimaal grip op uw locaties, zonder dat u overal tegelijk aanwezig hoeft te zijn.  

Daarom Verheij

Met Verheij haalt u een no-nonsense familiebedrijf in huis. Kwaliteit, communicatie en innovatie staan centraal in al onze samenwerkingen.

  1. 35+ jaar ervaring

    Al decennia verzorgt Verheij groen voor bedrijven, overheid, zorg en onderwijs.

  2. Innovatief

    Slimmer, beter en sneller: daar houden wij van. Wij blijven innoveren!

  3. Verantwoord

    Van CO2 tot personeel: wij gaan een stap verder om verantwoord te handelen.