Vergroenen van het bedrijventerrein

Schaduw, waterberging en verkoeling worden de komende jaren steeds belangrijker. Het veranderend klimaat raakt ook het bedrijventerrein. Hoe eerder u begint met vergroenen hoe beter. De omgeving wordt prettiger om in te werken én de uitstraling krijgt een boost. Bijkomend voordeel: groen is goed voor de biodiversiteit. Vlinders, bijen en dieren zullen u dankbaar zijn.  

BREEAM-NL duurzaamheidscertificaat halen voor gebouwen? Groene oplossingen als dakbeplanting, groene gevels en een weelderige bedrijfstuin leveren punten op! 

Alles voor de buitenruimte onder één dak

Onze vakmensen zijn van alle markten thuis. Regulier onderhoud, zoals hagen knippen en gazonmaaien. Maar ook de specialistische expertises hebben we in huis, zoals boomverzorging en droogtebestendige planten. Milieuvriendelijke onkruidbeheersing is een van onze specialiteiten. Ontwerp, aanleg of renovatie pakken we van a tot z op. Wordt het terrein beheerd door een bedrijveninvesteringszone (BIZ)? Dan organiseren we ook graag de inspraak van de diverse deelnemers.  

Ons werk

In de afgelopen jaren hebben we voor verschillende opdrachtgevers de bedrijvenparken onderhouden. Vaak met langlopende contracten. Bekijk hieronder ons meest recente werk.

Grip op groen met GeoGreen

Inzicht in de buitenruimte is onmisbaar op een groot terrein. Wij maken alle activiteiten in de buitenruimte inzichtelijk met onze GIS-software GeoGreenIn deze applicatie staan de planning, onderhoudsstatus en meldingen in één dashboard. Alle werkzaamheden zijn inzichtelijk op de kaart. Komen onze mensen iets ongewoons tegen? Dan maken ze een foto die u direct in de app kunt bekijken. Indien gewenst koppelen we GeoGreen aan andere beheersoftware. Door deze innovatieve werkwijze heeft u altijd grip op de groene buitenruimte.  

Veilig op pad, ook bij glad weer

Bij winters weer moet er snel gehandeld worden. Wij houden bedrijventerreinen veilig en bereikbaar met onze teams voor gladheidsbestrijding. Voor het preventief strooien en voorspellen van gladheid werken wij samen met MeteoConsult. Als u eigen meteodata heeft, kunnen we hier ook mee werken. Bij onverwachte gladheid of sneeuw zijn we binnen een uur ter plaatse. Een zorg minder voor de terreinbeheerder! 

Groenonderhoud met elektrische heggenschaar bij Rivium.
Daarom Verheij

Verheij is dé integrale groenpartner voor bedrijventerreinen. Profiteer van onze 35+ jaren expertise in efficiënt groenbeheer.

  1. Ontzorging

    U rekent op ons, geen zorgen over het groen.

  2. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  3. Integrale groenzorg

    Van plan en advies tot onderhoud en aanleg: wij hebben alles in huis om u te ontzorgen.