Groene uitstraling op alle locaties

Een nette buitenruimte is het visitekaartje van uw panden. Daarom is het regelmatig onderhoud essentieel. Onze vakmensen werken door het hele land aan de groene uitstraling van bedrijven, hotels en andere organisaties. Hierdoor is de uitstraling op alle locaties uniform. Het voordeel van één integrale groenpartner voor alle bedrijfspanden? Efficiëntie! U schakelt met één contactpersoon, kunt rekenen op overal dezelfde kwaliteit én u houdt alles in de vingers met onze innovatieve software. 

Ons werk

Verheij heeft veel ervaring in het - landelijk - werken bij bedrijfspanden en kantoren. Van nieuwe kantoortuin tot integraal groenonderhoud.

Grip op groen met GeoGreen

Op alle locaties een oogje in het zeil houden? Met onze GIS-software GeoGreen heeft u alle meldingen, planningen en onderhoudsstatussen met één klik op het scherm. Onze vakmensen ter plaatse updaten de informatie real-time. Signaleren ze iets ongewoons? Dan volgt direct een melding. Na afronding van de werkzaamheden vertellen fotos het verhaal. Met GeoGreen heeft u grip op groen! 

Integraal onderhoud

Groen is veelzijdig en dat geldt ook voor het onderhoud. Gazonmaaien, hagen knippen en bomen snoeien: wij verzorgen het allemaal in één pakket. Integraal onderhoud noemen wij deze aanpak. Ook gladheidsbestrijdingrenovaties aan de buitenruimte en frisse interieurbeplanting hebben we in huis. Alles rond het groen kan Verheij voor u doen.  

Vergroenen is winst

De grootschalige verduurzaming van bedrijfspanden is in volle gang. Een positieve trend waar we graag ons steentje – of beter plantje – aan bijdragen. Groene gevelswaterbergende groenstroken of vlindervriendelijke bloemen: we denken graag mee in uw situatie. Vaak kunnen we op basis van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) goede suggesties doen voor vergroening en verduurzaming. We nemen deze werkzaamheden mee bij de geplande renovaties, zo blijven we kostenefficiënt. Een groene omgeving betaalt zich terug! 

Daarom Verheij

Bij het integraal groenonderhoud of de vergroening van uw terreinen kiest u voor een ontzorgende en innovatieve groenaannemer.

  1. Ontzorging

    U rekent op ons, geen zorgen over het groen.

  2. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  3. Landelijke dekking

    Bij u in de buurt, dankzij steunpunten verspreid door Nederland.