Ontdekkend leren in een groen klimaat

De tijd van kale, versteende schoolpleinen is voorbij. Met steeds hevigere buien en hetere zomers is groen het beste geschenk aan studenten en medewerkers. Het groen geeft verkoeling en schaduw. Ook biedt het ruimte voor ontspanning, ontdekken en leren. Iedereen geniet van buiten zijn in een weelderige omgeving! 

Groenstroken, bomen en gazons fungeren als natuurlijke waterbuffer, zodat bij hevige en langdurige buien het water niet direct het overbelaste riool in stroomt. Ook voor uw parkeerplaatsen en daken hebben we groene oplossingen. Zo werkt u aan klimaatadaptatie op uw terrein en voorkomt u wateroverlast.  

Bijkomend voordeel van groen rond uw panden: u draagt bij aan meer biodiversiteit. Kleine dieren en insecten hebben meer plaats om te schuilen, eten en nestelen. U helpt de natuur een handje en dat is hard nodig. Meer weten over vergroening? Lees hier verder. 

Ons werk in het onderwijs

Groen is goed voor kinderen en jongeren. De onderstaande verhalen ondersteunen die stelling.

Uitstraling en beleving

De rustgevende effecten van het groen beperken zich niet alleen tot medewerkers en leerlingen. Ook uw omgeving pikt een graantje mee. De uitstraling van uw panden verbetert door goed groenonderhoud. Als groen, duurzaam en verantwoord belangrijke begrippen voor u zijn, is vergroenen het devies. Denk aan meer gazons, bomen en planten: zo creëert u groene ontmoetingsplekken in het onderwijs.  

Integraal groenonderhoud bij uw onderwijsinstelling

Voor uw complete buitenruimte zoekt u één partner. Verheij verzorgt voor een breed scala aan organisaties het integraal groenonderhoud. Dit doen we op basis van frequentie of beeldkwaliteit. U heeft alles in één pakket en schakelt met één contactpersoon. Uw groen houden we in perfecte conditie, waardoor uw leerlingen en medewerkers blijvend genieten van de tuin of campus 

Real-time inzicht met GeoGreen

In het onderhoud van terreinen met enige omvang of bij meerdere locaties werken we met GeoGreen. Dit is onze GIS-app. Hiermee heeft u grip op het groen rond uw panden. U ziet de real-time onderhoudsstatus, planning en meldingen met een enkele klik of swipe. Komen we iets bijzonders tegen, dan uploaden onze vakmensen een foto die u direct te zien krijgt. En ook u kunt altijd meldingen aanmaken in het systeem. Met GeoGreen heeft u zo een extra set oren en ogen rondom uw locaties.