Veiligheid voorop

Voor ons staat veiligheid voorop. Onze vakmensen zijn daarom vanzelfsprekend gecertificeerd met het VCA-certificaat. Op de veiligheidsladder (Safety Culture Ladder) heeft Verheij niveau 3. We zorgen dat uw processen geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Alle mogelijke voorzorgsmaatregelen die veilig werken bevorderen nemen we. Denk aan de regelmatige keuring van materieel, vonkenvangers waar nodig, kappen op onze bosmaaiers en veel meer. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen

Veiligheid voor elkaar

Onder onze medewerkers en partners vragen we met regelmaat aandacht voor veiligheid met ons programma Veiligheid voor elkaar. Hiermee vergroten we het bewustzijn voor veilig werken. Ook in de branche zetten we ons in voor dit thema. Activiteiten als Safety Lunches kunnen op een actieve bijdrage van Verheij rekenen. 

De veiligheidsgids die elke medewerker van Verheij in zijn bezit heeft.

Piketdienst

Bij kans op glad weer staat Verheij klaar met strooizout en sneeuwschuivers. Zo blijft uw locatie goed bereikbaar, zelfs als de omstandigheden bar zijn. Afgevallen takken of omgevallen bomen zijn goeddeels te voorkomen door goede boomverzorging.

Is er na een storm toch schade ontstaan of een doorgang geblokkeerd? Wij zijn ter plaatse binnen de afgesproken aanrijtijd.  

Rechtdoorzee zaken doen

Beloven = doen en gaat niet bestaat niet. Dat is ons motto. We zijn een no-nonsense familiebedrijf dat u eerlijk adviseert en direct communiceert. Bij ons geen gladde verkoop, maar doen wat je belooft en laten zien wat je doet. Zo bouwen we aan lange termijn partnerschap. Tijdens alle werkzaamheden en voor al uw locaties schakelt u soepel met één vaste contactpersoon. 

Uw vaste ploeg

Onze teams hebben ruime ervaring in de Botlek, op de Maasvlakte en op andere productielocaties. We kennen het gebied, de eisen en de gewoontes die bij het werk horen. Voor uw locatie(s) werken we met een vast team. Zo leren onze mensen uw terreinen goed kennen. Onregelmatigheden zullen onze teams snel signaleren, ook als het buiten ons vakgebied ligt. Zo heeft u naast excellent groenonderhoud ook een extra paar ogen op uw locaties. 

Biodiversiteit en duurzaamheid

Het beheer van uw terrein geeft u de kans om een deel van uw maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Alle buitenruimtes zien wij als uitgelezen kansen om biodiversiteit te bevorderen. Zaai bloemenmengsels, plaats insectenhotels en maai insectvriendelijk. Waar de veiligheid het toelaat kunnen we kiezen voor ecologisch beheer. Dit is niet alleen goed voor de natuur, maar ook kostenefficiënt.  

35+ jaar ervaring

Verheij is al sinds de oprichting in 1985 actief in de industrie-sector. Daarom kennen we de sector als geen ander. Dit deden we voor andere industriële bedrijven.
Bosmaaien op de waterzuivering.
Daarom Verheij

Uw groen beheersbaar en veilig houden, daar zetten we ons met 150 vakmensen voor in. U kiest ook voor het partnerschap met Verheij om de volgende redenen:

  1. Veiligheid

    Onze aandacht voor veiligheid geeft u de grootst mogelijke zekerheid.

  2. Vertrouwd

    U werkt prettig samen met uw vaste contactpersoon en een herkenbaar team.

  3. Gewoon doen

    Wij stropen liever de mouwen op dan eindeloos te overleggen. Beloven = doen.