Voorman René Martha op locatie in Hellevoetsluis.

Een goeie vibe

René (41) kwam 2,5 jaar geleden als voorman in dienst bij Verheij Integrale groenzorg, met al jaren ervaring in het groen op zak. “Toen ik bij Verheij op gesprek kwam voelde ik meteen een goeie vibe. Ik voelde me welkom, echt dat familiegevoel van ons-kent-ons. Ondanks dat het een groot bedrijf is, is er echt persoonlijke aandacht voor jou. Heel fijn!”

Sinterklaasintocht

Na een tijdje voorman bij Defensie geweest te zijn is René nu actief op het project Hellevoetsluis (sinds 1 januari gemeente Voorne aan Zee). “Het werk is heel divers. Van viooltjes poten tot groenreconstructies, en van 40 man aansturen tot op de knieën in de grond buffelen. Met onze ploeg op locatie hebben we een hechte band en regelen we ons werk.

Een mooi voorbeeld: in december moest de gemeente op A+-kwaliteit voor de intocht van Sinterklaas. Dat hebben we met veel inzet en enthousiasme geklaard!”

De dynamiek en diversiteit binnen Verheij spreken me erg aan.

René Martha, voorman

De digitale snelweg

Qua innovatie en digitalisering loopt Verheij volgens René echt ver voorop. “Bijna alles gaat hier over de digitale snelweg. Je werk wordt gestuurd of ondersteund door bijvoorbeeld slimme apps. Ik zal eerlijk zijn: ik moest er in het begin even aan wennen, maar heb daar ook echt de tijd voor gekregen. Nu heb ik het in de vingers en is het echt een enorme meerwaarde van Verheij. Dankzij dit digitale werken kunnen we sneller, beter en efficiënter werken en heb je altijd goed overzicht!”

Doorgroeien

Op het gebied van begeleiden en motiveren van collega’s wil René nog doorgroeien. “Niet iedereen neemt altijd alles van je aan, en sommige collega’s hebben ook een ‘rugzakje’. Daar zou ik me graag meer in verdiepen om hen ook beter te kunnen begeleiden.

Pas was ik met een collega aan het platanen snoeien, maar hij treuzelde nogal. Na een tijdje kwam het hoge woord eruit: hij had hoogtevrees. Als je dan zo’n jongen kunt helpen om samen een klus op zo’n manier te klaren dat het voor allebei fijn is, geniet ik, en hij leert er van.”

Ook werken bij Verheij?

Houd je van aansturen van mensen in combinatie met meewerken in het groen? En wil je nog stappen zetten? Dan zijn er meerdere functies binnen Verheij geschikt voor jou.