Waarde van uw object(en)

Een verzorgde buitenruimte draagt bij aan de mooie uitstraling van uw objecten. Dit trekt nieuwe huurders of kopers in de buurt aan. Als de omgeving er netjes bij ligt, stijgt de waarde van omliggend vastgoed. Bovendien heeft het groen een gunstige werking op bewoners en werknemers: het werkt stressverlagend en stimuleert sociale interactie. Meer lezen over de positieve effecten van een groene omgeving? 

Het resultaat van een nieuwe tuin bij Stadlander in Steenbergen.
Het resultaat van een nieuwe tuin bij Stadlander in Steenbergen.
Een binnentuin bij Universiteit Utrecht.
Een binnentuin bij Universiteit Utrecht.

Klimaatbestendig en duurzaam

De laatste jaren zien we steeds hetere zomers, langere droge periodes en hevigere buien. Deze trend houdt de komende jaren aan. Daarom is het belangrijk uw panden en buitenruimtes daarop aan te passen. Groen werkt verkoelend, is een natuurlijke waterbuffer en verbetert de bodemkwaliteit. Voor bijen, vlinders en andere dieren is groen onmisbaar. Wilt u uw (BREEAM) duurzaamheidsambities waarmaken? Dan is vergroening de juiste stap! 

De voorman heeft contact met de opdrachtgever.

Aanleg, renovatie en onderhoud

Heeft u een nieuwbouwproject in de steigers? Of is de buitenruimte aan een stevige renovatie toe? Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit uw terrein haalt. We werken in verschillende branches, daardoor kennen we allerlei innovatieve toepassingen die ook voor u kunnen werken. Uiteraard zorgen we dat ambitieuze plannen ook uitvoerbaar en kostenefficiënt blijven. Na de aanleg of renovatie verzorgen we het jaarrond onderhoud, zodat u blijvend geniet van de investering in het groen.  

Integrale partner 

Van groene gevels tot gazons: onze vakmensen zorgen voor al het groen in uw beheer. Onder onze 150 vakmensen vindt u naast allround onderhoudsmedewerkers ook gespecialiseerde boomverzorgers en een ecologisch adviseur. Bij winters weer zorgen we dat u bereikbaar blijft door gladheidsbestrijding. Met al onze specialisten ontzorgen wij u maximaal. Voor al uw groenvragen heeft u één aanspreekpunt.  

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Voor de langere termijn werken we graag met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Hiervoor doen we een inventarisatie van het hele terrein. In het MJOP nemen we de werkzaamheden op die nodig zijn om het terrein in goede staat te houden, inclusief de te verwachten kosten. Dat geeft duidelijkheid voor de korte en lange termijn. 

Brochure MJOP

Wilt u meer weten over het MJOP? In onze overzichtelijke brochure vindt u de werkwijze en de mogelijkheden.

Samen groen doen

Speciaal voor woningcorporaties en gemeentes stimuleren we bewonersparticipatie met ons concept Kleurrijk Buiten. De buitenruimte is van iedereen! Daarom zorgen we dat zij hun stem kunnen laten horen over de inrichting. We werken bijvoorbeeld meerdere ontwerpen uit of organiseren inspraakmomenten. Zo kan het dat er een wadi komt in plaats van een plantvak, of andersom. Samen komen we tot een mooi en duurzaam eindresultaat.  

Bewoners krijgen plantjes bij Stadlander.
Daarom Verheij

U wordt graag ontzorgd met goed groenonderhoud. Wij zorgen dat het klopt tot in de puntjes.

  1. Landelijke dekking

    Bij u in de buurt, dankzij steunpunten verspreid door Nederland.

  2. Van aanleg tot zomersnoei

    Verheij is uw integrale groenpartner; u schakelt met één vast aanspreekpunt.

  3. Sterke buurt

    Bewoners raken door meedoen in het groen meer betrokken op elkaar.

Over Verheij