Band met de klant

Theo geniet van de band met de klant in de zakelijke markt. “Een particulier moet elke euro omdraaien en is met hart en ziel op het eindresultaat betrokken. Voor een bedrijf is de tuin ook belangrijk, maar de emotionele band is minder sterk. Tegelijkertijd ziet de klant mij als specialist en wil hij vakkundig advies over het beste resultaat. Daardoor kan je een goede band met de klant opbouwen en samen mooie projecten realiseren.”

Kwaliteit

Theo brengt vanuit de particuliere markt veel vakmanschap mee naar Verheij. “Een heg moet gewoon altijd strak zijn, ongeacht de afspraken met een klant. Daar sta ik voor!” Daarnaast kan hij ook zijn ervaring toepassen om Verheij verder te brengen. “Ik heb veel ervaring in natuurlijk spelen. Dat kan ik nu bij ‘mijn’ kinderdagverblijven en scholen toepassen.”

Grote aanlegklussen

“Mijn hart ligt bij de grote aanlegklussen. Zorgtuinen, groene schoolpleinen, dat soort dingen. Momenteel heb ik een mooi project lopen voor Vestia. Tientallen particuliere tuinen leegruimen, ophogen en opnieuw inrichten. Bij dat project ben ik ook echt weer alles aan het doen en komt mijn achtergrond ideaal van pas. En volgend jaar gaan we in fasen 180 tuinen van een kinderopvangketen vergroenen. Dat zijn mooie projecten!”

Volgend jaar gaan we in fasen 180 tuinen van een kinderopvangketen vergroenen.

Van vakantiewerk naar vaste baan

Theo is goed opgevangen in zijn eerste weken bij Verheij, maar moest ook zelf aanpakken. “Ik kende het bedrijf al goed en ik heb hier veel vakanties gewerkt. Maar jaren later blijkt het dan toch wel veranderd te zijn. Uiteindelijk is even spartelen dan misschien wel de snelste manier om alles onder de knie te krijgen”, lacht hij. “Door te doen leer je Verheij snel kennen. Dat past ook het beste bij mij. Bij Verheij doet elke projectleider wat het beste bij ‘m past. Dat is ideaal!”

Wil jij ook een stap maken?

Wij bieden je graag de kans om door te groeien vanuit het particulier groen of een andere sector. Daarvoor is onder andere ons traineeship met baangarantie bedoeld. Wil je hier meer over weten of heb je een andere vraag? Ik kom graag met je in contact!

Jantine Verweij HR-adviseur