Groene eerste indruk

Het valt direct op als de buitenruimte goed verzorgd is. Dat geldt in het groot, bijvoorbeeld bij distributiecentra. Maar zeker ook in het klein, bijvoorbeeld bij de supermarkt. De buitenruimte geeft de eerste indruk bij aankomst en is het laatste dat bezoekers zien voor vertrek. Hoe het terrein erbij ligt is bepalend voor de uitstraling. Met mooi bijgewerkt groen zorgt u voor een sterke en verzorgde indruk. 

Op zomerse dagen is het een groene omgeving al snel 8 graden koeler!

De positieve werking van groen

Een groene omgeving heeft vele voordelen. Op zomerse dagen is het in een groene omgeving al snel 8 graden koeler dan op een tegelplein. Beplanting zorgt ook voor een betere bodemstructuur. Daardoor zakt regenwater goed in de grond en loopt het niet direct weg, het (overbelaste) riool in. Verder heeft groen een stressverlagend effect: mensen die in een groene omgeving zijn voelen zich beter. Reden genoeg om werk te maken van groen! 

Een quick-scan van uw locatie(s)

Wilt u een impressie van de mogelijkheden op uw locatie? In een korte quick-scan nemen we uw terrein vrijblijvend onder de loep. Laat uw gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

Jacob Verheij Groenadviseur

Integraal groenonderhoud: van a tot z

Van aanleg tot zomersnoei: al het onderhoud is bij ons in vakkundige handen. Onze vakmensen zorgen jaarrond voor goed groenonderhoud. Ook zorgen we graag dat u het maximale uit de buitenruimte haalt. We bereiden u met een MJOP bijvoorbeeld voor op renovaties die in de toekomst nodig zijn. Zo weet u waar u de komende jaren aan toe bent. Hierbij hebben we speciale aandacht voor ecologie en biodiversiteit: waar we de natuur kunnen helpen, doen we dat.  

Bij winters weer verzorgen we gladheidsbestrijding. Zo houden we de locaties veilig bereikbaar.  

Ons werk

Voor alle locaties in Nederland

Verheij is gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland), maar werkt door heel Nederland. Met onze landelijk verspreide steunpunten zijn we altijd bij uw locaties in de buurt. Dat is handig wanneer uniformiteit over alle locaties belangrijk is. Onze vaste ploegen bouwen daarnaast ook locatiekennis op en kunnen steeds effectiever bij u werken. U schakelt met één contactpersoon voor de groenwerkzaamheden op alle locaties.  

Grip op groen met GeoGreen

Op alle plekken tegelijk een oogje in het zeil: dat kan met onze GIS-app GeoGreen. Op de kaart is zichtbaar waar onderhoud plaatsvindt, wat de planning is en of er meldingen zijn. Na afronding van de werkzaamheden uploaden onze buitenmensen een aantal foto’s. Zo blijft u real-time op de hoogte van de werkzaamheden en houdt u grip op groen. 

Duurzaamheid als uitgangspunt

Voor Verheij is rentmeesterschap een kernwaarde. We willen goed omgaan met onze spullen, uw terreinen en onze leefomgeving. Dat uit zich onder andere in CO2-besparende maatregelen, inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het bevorderen van biodiversiteit. Verduurzaming van gebouwen en buitenruimtes zien wij als een belangrijke opdracht. Ook in relaties vinden we duurzaamheid belangrijk: als familiebedrijf gaan we altijd voor de lange termijn.  

Daarom Verheij

Onze 150 vakmensen staan voor u klaar. Wij houden uw groene omgeving in topconditie, overal in Nederland.

  1. Ontzorging

    U rekent op ons, geen zorgen over het groen.

  2. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  3. Vertrouwd

    U werkt prettig samen met uw vaste contactpersoon en een herkenbaar team.