Integraal onderhoud

Voor bezoekers is het belangrijk dat de groene omgeving veilig, schoon en heel is. Mogen we nog een stapje verder gaan? De groene omgeving van uw hotel inspireert! Door tijdig en goed onderhoud blijven gebruikers genieten van het goede van groen. Onze vakmensen verzorgen alles, van gazonmaaien en zomersnoei tot het opruimen van zwerfvuil en reparaties aan bestrating. 

Uniforme uitstraling op alle locaties

Verheij heeft haar hoofdvestiging in Sliedrecht, maar heeft landelijk verspreide steunpunten. Daardoor zijn we altijd bij uw locaties in de buurt. Zo heeft u één integrale partner voor al uw locaties. Dat is efficiënt, zeker wanneer voor diverse locaties dezelfde aanpak en standaard geldt. U schakelt soepel met één contactpersoon voor de werkzaamheden op alle locaties.  

Advies en ontwerp

Uitbreidingsplannen of nieuwbouw? Dan mag een mooi tuinontwerp niet ontbreken. Onze experts komen graag op de locatie kijken. Waar wilt u schaduw? Hoe is de omgeving ingericht? Welke verschillende gebruikers zijn er? Wilt u bijzondere planten en bomen of juist meer hufterproof? Er zijn veel mogelijkheden waarover we graag de ideeën horen. We vullen aan vanuit onze ervaring en expertise. Vanuit alle informatie komen we tot een uniek ontwerp.

Aanleg van nieuwe buitenruimte

Vanuit het ontwerp gaan we aan de slag. Onze vakmensen werken netjes en efficiënt. Door ons elektrisch aangedreven materieel is er nauwelijks overlast van uitlaatgassen of hard geluid. We planten alles met zorg in en houden betrokkenen op de hoogte van de voortgang. Voor u het weet kan het genieten beginnen. 

Een quick-scan van uw locatie(s)

Wilt u een impressie van de mogelijkheden op uw locatie? In een korte quick-scan nemen we uw terrein vrijblijvend onder de loep. Laat uw gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

Jacob Verheij Groenadviseur

Vergroenen: buitengewoon goed idee

Steen eruit, plant erin. Daar komt het op neer met vergroenen. Om meerdere redenen is vergroenen verstandig. Een groene omgeving is koeler, beter voor biodiversiteit en is rustgevend voor bezoekers. Wij voorzien u graag van praktische ideeën voor het verder vergroenen van de terreinen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van halfverharding voor paden en parkeerplaatsen, aanplant van bomen en het inzaaien van nieuwe stukken gazon. 

Daarom Verheij

Wij zijn uw groenpartner van eerste gedachte tot meerjarig onderhoud. We steken de handen uit de mouwen en geven gericht advies.

  1. Integrale groenzorg

    Van plan en advies tot onderhoud en aanleg: wij hebben alles in huis om u te ontzorgen.

  2. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  3. 35+ jaar ervaring

    Al decennia verzorgt Verheij groen voor bedrijven, overheid, zorg en onderwijs.