Gezamenlijke verantwoordelijkheid

In de VVE bent u het met elkaar eens: het groenonderhoud beleggen we bij een gedegen partij. Weet u welke eisen u stelt aan het groen? Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden op uw terrein. Vindt u kindvriendelijkheid belangrijk? Of biodiversiteit? En wat wilt en kunt u met de bewoners zelf doen? Samen zijn we verantwoordelijk voor een buitenruimte waarin iedereen zich prettig voelt. 

Een quick-scan van uw locatie

Wilt u een impressie van de mogelijkheden op uw locatie? In een korte quick-scan nemen we uw terrein vrijblijvend onder de loep. Laat uw gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

Jacob Verheij Groenadviseur

Samen groen doen

Het is goed voor de onderlinge betrokkenheid om af en toe samen vieze handen te maken. Wat dacht u van het poten van bloembollen op burendag? Of een jaarlijkse opschoondag, waarbij de hele buurt meehelpt om zwerfvuil op te ruimen? Of? Wij betrekken graag de bewoners, eigenaren en de buurt bij het groen. Want een leuke activiteit zorgt voor binding in de wijk 

Waarborging kwaliteit

Samen maken we afspraken over het onderhoud. Heeft u graag een vaste frequentie voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding, snoeien van de beplanting en gazonmaaien? Of heeft u liever onderhoud op beeldkwaliteit? Wij denken graag met u mee hoe u het meest uit de groene omgeving haalt op een kosteneffectieve manier.  

Onze vakmensen zijn altijd aanspreekbaar tijdens de werkzaamheden. Zijn we er niet, maar heeft u toch een vraag? Uw vaste contactpersoon is altijd te bereiken en reageert snel.  

Een leuke activiteit zorgt voor binding in de wijk.

Ook bij u in de buurt

Verheij integrale groenzorg is gevestigd in Sliedrecht en heeft steunpunten over het hele land. Zo zijn we waarschijnlijk ook bij u in de buurt. We werken landelijk, maar zijn het snelst ter plaatse in de Randstad. 

De voorman heeft contact met de opdrachtgever.
Daarom Verheij

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Korte lijnen, no-nonsense en snel schakelen: daar kunt u op rekenen.

  1. Innovatief

    Slimmer, beter en sneller: daar houden wij van. Wij blijven innoveren!

  2. Flexibiliteit

    Met meer dan 150 eigen vakmensen schakelen we snel én daadkrachtig.