Diversiteit in aanlegprojecten

Chris kwam als 16-jarige via een BBL-constructie bij Verheij werken. In de afgelopen 7 jaar is hij vanuit de schoolbanken doorgegroeid tot volwaardige voorman aanleg. “Ik heb een aantal jaar in het onderhoud gewerkt, dat was zeker mooi. Vaste eigen projecten en een band opbouwen met de klanten. Maar persoonlijk vind ik de afwisseling en diversiteit van de aanleg veel leuker. Je komt op heel veel verschillende locaties. Geen tuin die je maakt is hetzelfde. Die diversiteit spreekt mij heel erg aan.”

Van dorre boel naar levendige tuin

Van niets iets maken is ook de charme van de aanleg. “Ik heb bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda een binnentuin gemaakt. Dat was eerst een enorm dorre boel waar niemand kwam. Wij hebben er een prachtige beleeftuin van gemaakt, die vooral gericht was op de ontspanning van de medewerkers van het ziekenhuis. En al tijdens de aanleg merkten we dat ze er gebruik van gingen maken. We kregen ook veel complimenten. Dankbaar werk is dat!”

“Al tijdens de aanleg merkten we dat ze gebruik gingen maken van de tuin"

Chris van de Graaf, voorman aanleg

Goede voorbereiding

Voordat Chris aan een project begint wil hij zich liefst altijd goed voorbereiden. “Ik moet het project vast in m’n hoofd hebben zitten”, legt hij uit. “Dat bepaalt ook je aanpak: waar begin je, wat bestel je wanneer, hoe plan je alles efficiënt? Ik vind het heel leuk om dat soort dingen goed te regelen en daar over na te denken. Passen en meten, daar houd ik van.”

10+ materiaal

“Een van de allerbelangrijkste dingen vind ik dat je werkt met nieuw materiaal. Dat is bij Verheij echt geweldig goed geregeld. Er is veel nieuw materiaal. Alles wat je nodig hebt is voorhanden of wordt geregeld. Als er iets stuk is wordt het door de eigen technische dienst gerepareerd, soms zelf ook op locatie. Dat is super!”

“Het materiaal bij Verheij is echt een 10+!”

Chris

Doorgroeien

“In de jaren dat ik nu bij Verheij zit heb ik zowel in het onderhoud als in de aanleg veel stappen gemaakt. Ik heb nu mijn eigen projecten, daar ben ik zeker tevreden mee. Ik de toekomst zou ik het plannen en aansturen verder willen verbeteren, en wellicht nog een stap maken. Uiteraard wil ik dan eerst wel meer ervaring opdoen en misschien wel een opleiding volgen.”

Ook werken bij Verheij?

Je kunt bij Verheij in verschillende functies aan de slag. Als je het vak al in de vingers hebt, maar ook als je het vak nog moet leren. Bekijk onze vacatures gerust.