Groenonderhoud voor Rijksoverheid

Onze vakmensen werken voor een breed palet aan klanten, van gemeentelijk groenonderhoud tot aanleg van high-end bedrijfstuinen. Ook de Rijksoverheid neemt een belangrijke plek in in ons werkpakket. Zo verzorgen we onder andere het integraal onderhoud bij locaties van ministeries, politie en Defensie. Hierbij zijn veiligheid en grip op groen de uitgangspunten.

Bosmaaien bij een vliegtuig.

Veilig werken in het statelijk groen

Op locaties van de Rijksoverheid is veiligheid belangrijk. Dat betekent voor ons dat het groen altijd in goede staat moet zijn. Maar ook dat medewerkers kundig en betrouwbaar zijn. Onze gescreende Nederlandstalige medewerkers zijn ook inzetbaar in beveiligde omgevingen. We werken met vaste teams en één aanspreekpunt. Zo weet u waarop u kunt rekenen. Daarnaast borgen we de juiste uitvoering van het contract ook in regelmatig breder overleg met alle betrokkenen. 

Digitaal groenbeheer met GeoGreen.

Digitaal grip op groenonderhoud

Bij het beheer van meerdere (grote) locaties, is geografische informatie (GIS) een uitkomst. Verheij werkt met haar eigen GIS-systeem GeoGreen, gebaseerd op software van ESRIGeoGreen biedt u inzicht in de planningen, status van het onderhoud, meldingen en inspectierapporten. Hiermee heeft u altijd grip op het groen van uw locaties.  

Biodiversiteit, circulariteit en duurzaamheid

Voor Verheij is rentmeesterschap het kernbegrip van alle werkzaamheden. We voelen ons verantwoordelijk voor het ons toevertrouwde werk, maar ook voor het grotere plaatje. Daarom maken we werk van verduurzaming van ons materieel. Ook steken we veel energie in opleiding van vakmensen van de toekomst en bieden we kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarktWe zullen blijven innoveren om onze toegevoegde waarde zo groot mogelijk te maken. Voor elke klant en voor alle Nederlanders. 

Daarom Verheij
  1. 35+ jaar ervaring

    Al decennia verzorgt Verheij groen voor bedrijven, overheid, zorg en onderwijs.

  2. Korte lijnen

    Eén contactpersoon is aanspreekpunt voor al uw projecten.

  3. Verantwoord

    Van CO2 tot personeel: wij gaan een stap verder om verantwoord te handelen.