Uw activiteiten gaan door dankzij gladheidsbestrijding

Voor de meeste organisaties is bereikbaarheid een must. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen of distributiecentra. Bij winterse weersomstandigheden kunnen de belangrijke activiteiten doorgaan dankzij goede gladheidsbestrijding. Verheij verzorgt dit met gespecialiseerde teams.

Regel de inzet van Verheij op tijd en zorg dat u klaar bent voor de winter.

Hoe gaat gladheidsbestrijding in zijn werk?

Niemand wil dat op zijn terrein ongelukken gebeuren. Daarom is het belangrijk om aan gladheidsbestrijding te doen. Ideaal gezien begint onze samenwerking al voordat gladheid een acuut probleem is. Dan kunnen we – bijvoorbeeld tijdens het groenonderhoud – het terrein leren kennen. Graag maken we al voor de winter begint een plan van aanpak voor de gladheidsbestrijding, zodat we op het moment zelf al onze aandacht kunnen richten op het werk.

Benieuwd naar ons plan van aanpak?

Voor elke projectlocatie stellen wij een plan aanpak op voor de gladheidsbestrijding. Samen met onze groenadviseur Jacob kunt u zich vast voorbereiden op de winter. Laat gerust uw gegevens achter.

Jacob Verheij Groenadviseur

Gladheid voorspellen en daarop handelen

Als er winters weer op komst is, krijgen we een waarschuwing een onafhankelijk weerinstituut. Op basis van deze voorspelling strooien wij preventief zout. Dit voorkomt dat er een gladde laag ontstaat op de bestrating. Door met deze voorspellingen te werken, kunnen we veel gladheid voorkomen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken, kunt u het preventief zout strooien ook zelf voor uw rekening nemen.  

Klant aan het woord

"We willen ten allen tijde voorkomen dat patiënten voor de deur van het ziekenhuis ten val komen omdat het glad is. Door het contract met Verheij borgen we deze veiligheid!"

Huig Snel Facilitair manager, Albert Schweitzer Ziekenhuis Lees het verhaal

Gladheidsbestrijder in Zuid-Holland

Verheij werkt in heel Nederland, maar beperkt het gebied voor gladheidsbestrijding. We willen korte aanrijtijden kunnen garanderen, daarom werken we alleen binnen een straal van 50 kilometer rond onze thuisbasis Sliedrecht aan gladheidsbestrijding.  

Groenonderhoud in de retail en logistiek
Daarom Verheij

Samenwerken met Verheij betekent ontzorging. U kunt rekenen op onze vakkundigheid, snelheid en kwaliteit.

  1. Kwaliteit

    Onze specialisten verstaan hun vak en borgen een professionele dienstverlening.

  2. Snelheid

    U schakelt snel met uw vaste contactpersoon, bij al uw projecten.

  3. Ontzorging

    U rekent op ons, geen zorgen over het groen.