Veelzijdig

Frans komt uit de landbouwmechanisatie en werkte ook jaren in bij een bedrijf die in het bermonderhoud actief was. Hij kent dus het klappen van de zweep. “Toch is het werken bij Verheij echt wel anders. Ik werk aan reparatie en onderhoud van zowel mechanische, hydraulische, pneumatische als elektrische machines. Dat maakt een werkweek echt heel veelzijdig!”

Continue ontwikkelen

Er is ook volop ruimte voor pionieren. “Staat er bijvoorbeeld een collega met een kapotte machines op een project, haal je alles uit de kast om hem zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dan moet je soms echt improviseren. Daarnaast ‘ontwikkelen’ we in de werkplaats zelf ook machines. Zo zijn we nu bezig met de plannen voor calamiteiten-aanhanger, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden om olie op te ruimen als een machine op locatie heeft gelekt.”

Het materieel is nieuw, en er is een jong machine- en wagenpark"

Frans, monteur

Jong machinepark

Frans heeft z’n plek helemaal gevonden. “In het begin is het wel aftasten”, geeft hij tegelijkertijd aan. “Je moet je wel bewijzen. Maar je krijgt al snel verantwoordelijkheid en de samenwerking is goed. We hebben een gezellige vaste ploeg en zijn toegankelijk voor iedereen. We verdelen het werk goed en helpen elkaar. Pas liep ik helemaal vast, maar helpt m’n collega me snel uit de brand. Echt super!”

Nieuwe ontwikkelingen

Frans volgt de ontwikkelingen op het gebied van materieel nauwgezet. “Om bij te blijven wil ik in de toekomst mezelf nog verder bijscholen, vooral op het gebied van elektrische machines. Die mogelijkheden zijn er bij Verheij gelukkig volop!”

Ook werken bij Verheij?

Wil je kennismaken met de werkplaats of andere onderdelen van Verheij? Of wil je zelf juist als machinist aan de slag? Bekijk dan gerust onze vacatures.