Veiligheid voorop

Werken rond het spoor brengt risico’s met zich mee. Al ons personeel is daarom VCA-gecertificeerd, checkt het terrein vooraf (LMRA) en spreekt elkaar aan op veiligheidsissues. We blijven leren over veilig werken en schakelen veiligheidsfunctionarissen in waar nodig. We betreden het spoor alleen op de afgesproken tijdstippen en hebben altijd de juiste (digitale) papieren, zoals een DVP. Onze werkwijze is recent opnieuw beloond met trede 3 op de Safety Culture Ladder. 

Integrale aanpak

Boomverzorgingonkruidbestrijding of een complete renovatie met aandacht voor biodiversiteit: met Verheij haalt u een integrale partner in huis. Wij kunnen al uw groenvragen beantwoorden en alle werkzaamheden uitvoeren. We zetten verschillende vakspecialisten in, maar u heeft voor alles één aanspreekpunt. Dat werkt snel en soepel.  

Onze projecten rond het spoor

Innovatie

Verheij staat bekend om inventief inspringen op klantbehoeften. Is er een specifieke innovatie nodig voor het werk op uw locatie? Wij zoeken naar een passende oplossing. Voor onze klant VolkerRail maakten we bijvoorbeeld een speciale lorrie die het werken tussen de spoorrails makkelijker maakt.  

"Verheij voelt als een onderdeel van ons bedrijf. We zijn gelijkwaardige partners en hebben altijd een open dialoog. Dat waardeer ik zeer.”

Louis Keegstra Onderhoudsengineer, VolkerRail Lees het verhaal

Flexibel

Verheij schakelt flexibel mee met uw behoeften. ’s Nachts werken omdat buitendienststelling noodzakelijk is? Geen probleem. Snel ter plaatse zijn vanwege stormschade aan bomen? Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Via onze vaste servicenummer kunt u ons te allen tijde bereiken.  

Met de bosmaaier aan het werk langs het spoor bij Amsterdam Centraal.
Dag...
Dag en nacht actief rondom de spooremplacementen.
...en nacht.

Groen doen

Ons hele bedrijfsproces is duurzaam ingericht. We werken zoveel mogelijk met elektrisch materieel, hebben aandacht voor social return en passen de nieuwste innovaties toe in ons werk. Heeft u ook een groen DNA? Dan hebben we zeker een match! 

Daarom Verheij

Met 150 vakmensen klaren we alle klussen. Dit zijn wij.

  1. Kwaliteit

    Onze specialisten verstaan hun vak en borgen een professionele dienstverlening.

  2. Snelheid

    U schakelt snel met uw vaste contactpersoon, bij al uw projecten.

  3. Integrale groenzorg

    Van plan en advies tot onderhoud en aanleg: wij hebben alles in huis om u te ontzorgen.