Integrale partner

Van milieuvriendelijke onkruidbestrijding tot het snoeien van bomen en van ecologisch advies tot renovatie: Verheij is uw integrale partner in het groen. Zo kunt u alle werkzaamheden in de buitenruimte aan ons toevertrouwen. Wij kunnen uit de voeten met een vooraf opgemaakt bestek, maar denken ook graag mee over de efficiënte inrichting van het onderhoud. Met onze steunpunten door het hele land liggen al uw locaties binnen ons bereik. 

Snoeien onder de lijnen.
Snoeien onder de lijnen.
Werk rondom het spoor in Amsterdam.
Werk rondom het spoor in Amsterdam.

In GeoGreen ziet u planning, onderhoudsstatus en meldingen inzichtelijk op kaart.

Uw onderhoud in zicht met GeoGreen

Wanneer u veel locaties of grote oppervlakten beheert, is overzicht een must. Hiervoor werken wij met onze GeoGreen GIS-applicatie. Hierin ziet u planningen, onderhoudsstatus en meldingen inzichtelijk op de kaart. U ziet real-time waar welke werkzaamheden plaatsvinden. Signaleren onze vakmensen iets ongewoons? U ontvangt direct een melding met een foto. Wilt u andere stakeholders betrekken bij de groenwerkzaamheden? Daarvoor is GeoGreen een uitstekend communicatiemiddel.  

Sinusmaaien op het terrein van een netbeheerder.

Biodiversiteit

Terreinen in de nutssector bieden vaak veel kansen voor duurzaam en biodivers beheer. Graag voorzien we u van ecologisch advies. Hiervoor werken we onder andere nauw samen met De Vlinderstichting. Vervolgens implementeren we samen een dier- en natuurvriendelijke werkwijze. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste maaischema’s, het plaatsen van insectenhotels of het zaaien van bloemenmengsels. Zo dragen we samen bij aan de natuur op uw terrein.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid staat voorop. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd met VCA. Wij melden ons zodra we uw terrein betreden of houden de werkzaamheden bij in een (digitaal) logboek. Zo weet u altijd precies wie waar op uw terrein is. De certificaten ISO, GroenKeur en de Veiligheidsprestatieladder kunt u hier inzien. Met Verheij bent u verzekerd van veiligheid én kwaliteit in de uitvoering.   

Daarom Verheij

Verheij is graag uw integrale onderhoudspartner. Wij onderscheiden ons op de volgende punten.

  1. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  2. Veiligheid

    Onze aandacht voor veiligheid geeft u de grootst mogelijke zekerheid.

  3. Duurzaam

    Duurzaamheid levert meerwaarde op. Onze ervaring helpt u de juiste keuzes te maken!

Ons verhaal