Wie we zijn

Wij zijn Verheij! No-nonsense, korte lijnen en meer dan 35 jaar ervaring in het groen. Dagelijks werken wij met 150 vakmensen aan een betere buitenruimte. Onze dienstverlening is volledig maatschappelijk verantwoord ingericht. We maken werk van social return, staan op niveau 5 van de CO2-prestatieladder en zijn trots op ons PSO-certificaat. 

Onze dienstverlening is volledig maatschappelijk verantwoord ingericht.

Wat we doen

Vanuit Sliedrecht en onze landelijk verspreide steunpunten creëren en onderhouden wij groen. Wij verzorgen groenaanleg, groenonderhoud en groenadvies voor de openbare ruimte, met ons eigen personeel en innovatief materieel. Vanzelfsprekend hebben we speciale aandacht voor klimaat, duurzaamheid en biodiversiteit. Voor onkruidbestrijdinggroenbeheer met GIS en burgerparticipatie ontwikkelden we onze eigen concepten. Op dit moment werken we voor onder andere Gemeente HellevoetsluisWaterschap De Dommel en het Rijksvastgoedbedrijf 

Uw partner voor integraal groenonderhoud

Verheij is specialist in integraal groenonderhoud. Wij nemen u de zorg uit handen voor al het regulier onderhoudswerk maar verzorgen ook advies, renovaties, aanlegprojecten en boomverzorgingBij al deze werkzaamheden schakelt u met één contactpersoon. Zo zijn we u vlot van dienst.  

Schakel ons onder andere in voor de volgende expertises:

Werken met een tablet voor oplossingen van meldingen in de gemeente
Daarom Verheij

U kiest voor Verheij omdat u graag met één integrale partner werkt. Onze vakmensen staan voor u klaar. Onze toegevoegde waarde?

  1. Grip op groen

    U houdt te allen tijde het overzicht over onderhoud, meldingen en planning.

  2. Praktisch

    Wij vertalen complexe situaties moeiteloos naar de dagelijkse werkpraktijk.

  3. Duurzaam

    Duurzaamheid levert meerwaarde op. Onze ervaring helpt u de juiste keuzes te maken!

De toekomst: biodivers en klimaatadaptief

Voor Verheij is het vanzelfsprekend om te denken aan de volgende generatie. Dat ziet u terug in onze aanpak. We hebben oog voor biodiversiteit en doen wat mogelijk is om bijen en insecten te helpen. Ook de weersextremen die we steeds meer zien hebben gevolgen voor het groen in de openbare ruimte. Waterbuffering en verkoeling worden hierin steeds belangrijker. 

Sparren over de openbare ruimte?

Wilt u meer over de toekomst van openbaar groen en de mogelijkheden op het gebied van innovatie, duurzaamheid en participatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Gijs Goudswaard Personeelscoördinator