De voordelen van groen voor uw bewoners

De buitenruimte is belangrijk voor uw bewoners. Groen heeft een rustgevende werking, dempt geluid en werkt verkoelend. Ook stimuleert het sociale interactie. Wist u dat mensen zich in een groene omgeving significant gelukkiger voelen? Daarom zetten wij ons in voor een groene omgeving die uw bewoners blij maakt.

Samen groen doen

Bij de aanleg, renovatie of het onderhoud betrekken we bewoners op verschillende manieren. Bij de aanleg of renovatie organiseren we graag inspraakmomenten met de buurt. Bewoners voelen zich gehoord en gezien. Dat is ook belangrijk bij het onderhoud: betrokken bewoners zijn vaak tevredener over de omgeving. Wij maken graag inzichtelijk wanneer we waar werken én onze vaklui zijn altijd aanspreekbaar tijdens het werk.  

Initiatieven als een jaarlijkse opruimactie of boomfeestdag kunnen rekenen op veel waardering. Verheij heeft een eigen omgevingsmanager voor dit soort projecten. Ook onze partnerschappen, zoals met Stichting Steenbreek, maken onze meedoe-activiteiten erg aantrekkelijk.  

Klant aan het woord

“Het helpt ontzettend dat de voorman van Verheij uit de regio komt en daardoor gemakkelijk ingangen of samenwerkingen weet aan te gaan met andere lokale partijen.”

Yvonne Ringoir Stadlander Lees het verhaal

Integraal onderhoud

Verheij is uw partner voor álle groenvragen, van onkruidbestrijding tot vergroening. We werken graag samen voor de lange termijn. Zo leren we uw locaties goed kennen en werken we het meest efficiënt. Voor alle werkzaamheden op uw terreinen heeft u één aanspreekpunt. Vaak richten we ook een steunpunt in de omgeving in, waardoor we altijd lokaal aanwezig in. Dat schakelt soepel. 

Grip op groen met GIS

Heeft u meerdere locaties of een groot perceel in beheer? Dan is onze GIS-app GeoGreen een uitkomst. U heeft altijd inzicht in de onderhoudsstatus, meldingen en planningen voor uw gebied. Alle informatie komt samen op de kaart en is met één klik of swipe toegankelijk. Wij werken de overzichten real-time bij zodat u altijd op de hoogte bent. Zo houdt u grip op de groene omgeving. 

Duurzaamheid

Voor uw gebouwen is klimaatadaptatie steeds belangrijker. Wilt u het BREEAM-NL duurzaamheidskeurmerk halen met uw gebouw(en) of renovatie met de uitgangspunten van NL Greenlabel? Het vergroenen van de daken, gevels en omgeving kan hier onderdeel van zijn, net als verkoelende beplanting en waterbuffers. Onze groenadviseur verrast u graag met onze aanpak 

Winterwerk met de kettingzaag.
Daarom Verheij

Bij ons vindt u alle expertise onder één dak. U schakelt met één aanspreekpunt en heeft altijd grip op de groene buitenruimte.

  1. Minder klachten

    Als bewoners zich gehoord voelen zijn ze vaker tevreden over het groenonderhoud.

  2. Alles in één

    Wij zijn uw integrale partner voor alles in de buitenruimte.

  3. Flexibiliteit

    Met meer dan 150 eigen vakmensen schakelen we snel én daadkrachtig.