Partners voor optimaal resultaat 

Verheij Integrale groenzorg verbindt zich graag aan ambitieuze vastgoedbeheerders. We denken mee, zorgen voor vlekkeloze uitvoering en schakelen snel. Onze medewerkers op locatie zijn professioneel en representatief. Zo kunt u rekenen op een tevreden eindklant.  

Integraal groenonderhoud 

Van groene gevels tot strakke bedrijfstuinen: onze vakmensen zijn van alle markten thuis. Klop bij ons aan met een groenvraag en wij regelen het. Zowel kleine klussen als grootschalige renovaties zijn bij ons in goede handen. We zetten daarvoor onze verschillende specialisten in, maar u heeft één aanspreekpunt. Dat schakelt vlot en geeft vertrouwen.  

Recent werk

Duurzaamheid en klimaatbestendig bouwen

U doet er alles aan om uw panden klaar te maken voor de toekomst. Daar hoort het groen vanzelfsprekend bij. Had u al gedacht aan een groen dak? Of een groene tuin voor waterberging? Met ons ecologisch advies zorgt u dat ook aan de biodiversiteit is gedacht. Van advies en ontwerp tot aanleg en onderhoud: wij helpen u met een duurzame en toekomstbestendige buitenruimte.  

Ook in de uitvoering zijn we zo duurzaam mogelijk. Duurzaam materieel, efficiënte planning en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk zijn voor ons vanzelfsprekend. We voelen ons rentmeester van onze leefomgeving en dragen dat ook uit. 

Een groen dak zorgt voor opvang en afvoer van regenwater en verkoeling.
Een groen dak zorgt voor opvang en afvoer van regenwater en verkoeling.
Een insectenhotel gecombineerd met insectvriendelijke beplanting.