Kwaliteit en vakmanschap

Duurzame kwaliteit leveren drijft ons. Wij passen daarbij innovaties toe die bruikbaar en toepasbaar zijn in ons dagelijks werk. Ambitie is mooi, maar concrete resultaten zijn waardevoller. We steken graag onze handen uit de mouwen. Samen met klanten en leveranciers, maar ook met bewoners. Zo leveren we zelf kwaliteit, halen we optimaal rendement uit de samenwerking en ontwikkelen we onze leefomgeving. Dát is winst!

Onze kwaliteit en vakmanschap is geborgd in de volgende certificeringen:

Ambitie is mooi, maar concrete resultaten zijn beter.

Veiligheid en gezondheid

We steken veel energie in veiligheid en gezondheid. Alle medewerkers hebben uiteraard VCA. Daarnaast stimuleren we met aandacht voor Kwaliteit, Arbo en Mileu (KAM) en acties rondom het thema Veiligheid Voor Elkaar het veiligheidsbewustzijn.

Deze aanpak wordt ondersteund door de volgende certificeringen:

Leren en ontwikkelen

Medewerkers zijn ons kapitaal. Hier zijn we zuinig op. Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk staat bij ons centraal. Medewerkers kunnen op allerlei manieren meedoen met de ontwikkeling van het bedrijf. Enthousiasme, nieuwsgierigheid, initiatieven worden gewaardeerd. Zo blijf je jezelf je leven lang ontwikkelen!

Verheij is een door het SBB erkend leerbedrijf.

Iedereen verdient een kans.

Ook al ben je sociaal, fysiek of mentaal beperkt, je bent van waarde in een echte baan. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn daarom bij ons van harte welkom. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen, begeleiden en ontwikkelen van deze medewerkers.

Al jarenlang wordt de SROI-aanpak van Verheij beloond met niveau 3 op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

Graag ondersteunen we projecten en organisaties die bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij. Zo zijn we onder andere partner van Stichting ANDERS en steunen we relevante goede doelen.