Groenbeheer en groenonderhoud in de zorg

Uw buitenruimte moet te allen tijde veilig en netjes zijn. Zo kunnen bewoners en personeel optimaal genieten van de tuin. Verheij is gespecialiseerd in integraal groenonderhoud. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat al het tuinieren wordt gedaan: van grasmaaien tot repareren van verzakte tegels. Wij zorgen dat uw terrein er altijd goed bij ligt. Zo voorkomen we ongelukken en is de uitstraling altijd op niveau. Ook aanleg van nieuwe (beleef)tuinen kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen!  

Bewoners worden geprikkeld tot beleven, proeven, ruiken, bewegen!

Gerda van Beijnum, Zorgboerderij De Molenhoeve

Specialist in beleeftuinen

Even rustig zitten bij een klaterend waterornament, genieten van fladderende vlinders en gonzende bijen. Misschien een potje jeu-de-boules spelen? Uw tuin biedt een oase, even weg van zorgen. In een beleeftuin is extra aandacht voor de beleving van de bewoner. Daarvoor zijn allerlei elementen toegevoegd die de tuin extra uitnodigend maken. Denk aan een beweegtoestel of een muziekinstrument, een volière, een moestuin of een blotevoetenpad. Wat zouden uw bewoners kunnen waarderen?

Projecten in de zorg

In de afgelopen jaren mochten we al veel mooie projecten realiseren in de zorg.

Onze zorgexperts

Uw partner in het groen

Wij houden van lange termijn samenwerkingen, als partner van elkaar. Van aanleg tot terugkerend onderhoud ontzorgen wij u. We zorgen dat uw bewoners en personeel geen hinder van ons ondervinden, bijvoorbeeld door niet te werken tijdens de slaaptijden. Ons vaste team is herkenbaar, ze maken ook graag een praatje met de bewoners en het personeel. We werken met zo veel mogelijk elektrisch gereedschapDuurzaam éstil! We stellen ons in alles op als partner: samen voor het beste resultaat. 

Medewerker aan het woord

Het werken in een beleeftuin vind ik het mooiste. Je ziet de oudjes genieten. Dat is geweldig!

Wim van der Meijden Groenvoorziener A

Groen doen

Het gaat niet zo goed met ons milieu en klimaat. Daarom maakt Verheij werk van duurzaamheid. Dat ziet u terug in ons elektrische wagenpark, het terugdringen van onze CO2-uitstoot en het aanleggen van klimaatbestendig groen. Ook in uw tuin zullen we letten op klimaatadaptatie. Hevige buien, lange droogtes en hoge temperaturen gaan we komende jaren veel tegenkomen. Dan is het prettig als uw tuin hierop is aangepast.  

Wist u dat een groene tuin tot 10 graden koeler aanvoelt dan een tegelplein? Ook voor uw bewoners is een groene en klimaatbestendige tuin dus een goede keuze.  

Twee hoveniers aan het werk bij een hotel.
Daarom Verheij

Van advies tot uitvoering is Verheij uw partner. U kiest voor Verheij om de volgende redenen:

  1. 35+ jaar ervaring

    Al decennia verzorgt Verheij groen voor bedrijven, overheid, zorg en onderwijs.

  2. Veiligheid

    Onze aandacht voor veiligheid geeft u de grootst mogelijke zekerheid.

  3. Representatief

    Onze medewerkers dragen bij aan een professionele en gastvrije uitstraling van uw locaties.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.