Bij Dick zelf op gesprek

“Het was vroeger nog niet eens zo duidelijk dat ik in het groen terecht zou komen.”, vertelt Wim. “Mijn vader was bedrijfsleider in de akkerbouw en ook ik was hier erg in geïnteresseerd. Een toekomst in de landbouw leek mij op het lijf geschreven. Via een vriendenploeg ben ik bij Verheij terecht gekomen. Ik ben destijds nog bij Dick Verheij zelf op gesprek geweest. Ik begon als maaier, maar heb me later verdiept in het onderhoudswerk. Ik heb hierbij super goede leermeesters gehad, ervaren hoveniers die nu nog steeds bij Verheij werken. Ik heb het nog steeds naar mijn zin bij Verheij.”

Beleeftuinen en daktuinen

Het werk van Wim speelt zich voornamelijk af in bijvoorbeeld binnentuinen, beleeftuinen en daktuinen van zorginstellingen en ziekenhuizen. “Het leukste onderdeel van mijn werk vind ik het groenonderhoud bij Cedrah. Hier kan ik zelf meedenken met de klant, voel ik vertrouwen en heb ik vrijheid. Het is erg mooi te merken dat de mensen van Cedrah zeer tevreden zijn met het onderhoud. Ik heb ook echt een band met de bewoners en medewerkers gekregen.”

"Het lijkt soms net je eigen bedrijf!"

Bij Verheij kom je heel ver

Wim: “Ik zou elke jonge jongen die geïnteresseerd is in het groen adviseren om bij Verheij aan de slag te gaan. Je werkt met de nieuwste machines, kunt alle kanten op (groot werk, klein werk, machinewerk, en nog veel meer) en hebt volop doorgroeimogelijkheden. Als je inzet toont, van aanpakken houdt en wilt leren, kom je bij Verheij heel ver!”

Ook werk doen zoals Wim?

Of je nog aan het begin van jouw werk in het groen staat, of dat je écht een volgende stap wilt zetten: bij ons ben je aan het juiste adres. Van leerling tot projectleider: je bent van harte welkom.