Grip op al uw locaties

Heeft u meerdere locaties in beheer? Dan is overzicht onmisbaar. Of u nu of 1000 locaties heeft: wij houden het overzichtelijk door onze app GeoGreen. Deze GIS-applicatie geeft u met één klik of swipe real-time inzicht in onderhoudsstatus, meldingen en kwaliteit. Zo heeft u altijd grip op het groen rondom uw terreinen.

Ruimte voor de natuur

Grotere terreinen bieden veel mogelijkheden voor het bevorderen van biodiversiteitDat is hard nodig, gezien de stand van insecten en de staat van ecosystemen in Nederland. Wij denken graag mee hoe uw terrein beheerd kan worden met ruimte voor natuur. We geven ecologisch advies en werken dit uit in het beheer. Denk aan sinusmaaien, extra bloemenmengsels zaaien of het plaatsen van insectenhotels.  

Een insectenhotel.
Een insectenhotel.
Sinusmaaien op het terrein van een netbeheerder.
Sinusmaaien op het terrein van een netbeheerder.

Integrale partner door heel Nederland

Van ecologisch advies tot boomverzorging: Verheij is uw integrale partner in het groen. Diverse vakspecialisten zorgen voor de uitvoering van het onderhoud volgens afspraak. We zijn gevestigd in Zuid-Holland, maar werken landelijk met behulp van onze steunpunten. Ook bij verspreide locaties kunt u op ons rekenen. U heeft één aanspreekpunt voor al het onderhoud op uw locaties. Dat schakelt vlot. 

Ons werk voor netbeheerders

Veiligheid voorop

Voor Verheij is veilig werken de standaard. Ons personeel heeft vanzelfsprekend VCA, leert van elkaar en is aanspreekbaar als het om veiligheid gaat. Verheij heeft als een van de weinige groenbedrijven ook een certificering op trede 3 van de Safety Culture Ladder. Dit blijkt in de praktijk. 

Wij melden ons voordat we uw terrein betreden. Zo weet u altijd wie er wanneer op uw terreinen is. Alcohol, drugs en medicijnen zijn uit den boze tijdens het werk. Daarnaast zijn we altijd in het bezit van de juiste papieren. We hebben veel ervaring met werken voor netbeheerders, maar ook op andere plaatsen waar veiligheid van levensbelang is.  

Medewerkers van Verheij werken de informatie in GeoGreen bij.
Daarom Verheij

Met meer dan 150 vakmensen werken we aan veilig, biodivers en toekomstbestendig groen. U maakt een goede keuze door ons in te schakelen.

  1. Landelijke dekking

    Bij u in de buurt, dankzij steunpunten verspreid door Nederland.

  2. Kwaliteit

    Onze specialisten verstaan hun vak en borgen een professionele dienstverlening.

  3. Veiligheid

    Onze aandacht voor veiligheid geeft u de grootst mogelijke zekerheid.