Plan op maat

Liggen er alleen maar tegels in uw bedrijfstuin? Of is uw tuin verouderd en aan renovatie toe? Wat uw uitgangssituatie ook is, wij kunnen ermee uit de voeten. Samen met u kijken we wat er mogelijk is. Soms is een kleine ingreep al een grote verbetering. Heeft u zelf al ideeën? Die vormen het uitgangspunt. Ook horen we graag wie de tuin gaat gebruiken en de frequentie van het gebruik. Vanuit uw ideeën en onze expertise komen we tot een praktisch uitgewerkt plan. 

In het plan houden we onder andere rekening met het bevorderen van biodiversiteit en het kunnen verwerken van (extreme) neerslag in de tuin. Uiteraard maken we in het plan al duidelijk hoe het onderhoud eruit zal zien na de aanleg. Het resultaat is een ontwerp op maat voor uw bedrijf, passend bij het pand en de omgeving

Aanleg van de bedrijfstuin

Enthousiast geworden van het plan? Dan gaan we aan de slag. Onze vriendelijke vakmensen zullen op de afgesproken tijden werken aan de realisatie van uw groene visitekaartjeAfhankelijk van de klus zetten we verschillende gecertificeerde specialisten in. Voor u is er gedurende de uitvoering één aanspreekpunt: wel zo makkelijk. We houden graag nauw contact met u, zo schakelen we snel en flexibel. Voor u het weet kunt u genieten van een groene buitenplaats.  

Recent opgeleverd

Voor klanten uit verschillende sectoren verzorgen we de renovatie en aanleg van bedrijfstuinen. Van kantoortuin tot ligweide, en van hotelentree tot logistiek centrum.

Voordelen van een groene bedrijfstuin

Groen doet een mens goed. Wist u dat het stressniveau daalt, alleen al door naar een groene omgeving te kijken? Uw bedrijfstuin heeft dus meerdere functies. Het kan een lekkere plek zijn om te lunchen of met collega’s te brainstormen. Ook uw zakenrelaties zullen de groene uitstraling waarderen. Verder kan de bedrijfstuin zorgen voor aangenamere temperaturen op hete dagen. Zo is het in een groene tuin al snel tien graden koeler dan op een tegelplein 

Het beplatingsplan wordt perfect afgestemd op uw situatie.
Het beplatingsplan wordt perfect afgestemd op uw situatie.
Een bedrijfstuin biedt kansen voor biodiversiteit.
Een afgelegen deel van de bedrijfstuin biedt kansen voor biodiversiteit.

Wat is de beste tijd voor aanleg van een bedrijfstuin?

Voor verschillende planten en bomen bestaan er ideale en minder ideale planttijden. Toch kunnen we praktisch jaarrond bedrijfstuinen aanleggen, behalve wanneer het flink vriest. Iedere tijd heeft zijn voor- en nadelen.  

In het najaar aanplanten is een goede optie, dan kunnen de planten en bomen alvast wortels maken voor het volgende groeiseizoen. Maar ook in de winter, het voorjaar en de zomer leggen we tuinen aan. Dan hebben we wat extra aandacht voor de omstandigheden. Bijvoorbeeld door nieuwe aanplant extra te bewateren in de zomer, of de planning anders in te richten. 

Wilt u uw tuin de komende tijd laten renoveren? Plan de aanleg of renovatie dan ruim vooruit.  Zo hebben we de tijd om tot een perfect passend plan te komen en kunnen we uw bedrijfstuin op tijd inplannen.  

Bedrijfstuin onderhouden

Tijdig en goed onderhoud zorgt ervoor dat u van uw bedrijfstuin kunt blijven genieten. Bovendien blijft de uitstraling van uw pand zo fris en groen. De jaarlijkse snoei, bemesting en onkruidbestrijding zijn bijvoorbeeld essentieel. Na de aanleg zorgen we ook graag voor het onderhoud. Zo garanderen we de kwaliteit van de planten en weten we zeker dat u optimaal resultaat heeft van de tuin.

Ideeën uitwisselen

Wilt u met een adviseur van Verheij brainstormen over uw bedrijfstuin? We voorzien u graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder uw gegevens achter.

Jacob Verheij Groenadviseur
Daarom Verheij

Samenwerken met Verheij betekent ontzorging. Van eerste schets tot onderhoud maken we het u gemakkelijk. We hebben de juiste kennis en kwaliteit om elke groenvraag aan te pakken. We zitten niet voor niets 35 jaar in het vak.

  1. No-nonsense

    Geen ingewikkelde presentaties, maar heldere taal en praktische oplossingen!

  2. Vakmanschap

    Voor iedere uitdaging een specialist. We nemen u graag mee.

  3. Flexibiliteit

    Met meer dan 150 eigen vakmensen schakelen we snel én daadkrachtig.

Over Verheij