Maak uw keuze

Bedrijfspanden en kantoren
Bedrijfspanden grijs, beton en steen? Niet als het aan ons ligt! Groene kantoren hebben de toekomst. Van dakbeplanting tot groene buitenruimte: groen voegt waarde toe. Niet alleen in de waarde van het pand, ook in productiviteit, biodiversiteit en uitstraling.  
Ontdek meer
Bedrijvenparken
In een groene omgeving is het prettig werken. Daarom is groen onmisbaar op ieder bedrijventerrein. Rond kantoren, showrooms en kleine industrie voegt het waarde toe door koeling, waterberging en een frisse uitstraling. Zo blijft het bedrijvenpark aantrekkelijk voor huurders, investeerders en bezoekers. Wij houden het groen in topconditie met ons integraal groenonderhoud.  
Ontdek meer
Hotels en recreatie
De bezoekers van uw hotel, zwembad of recreatie plek verdienen het beste. Daar doet u alles voor. De beleving van het groen speelt hierin een belangrijke rol. Een heerlijke ligweide, een gastvrije entree of een romantische parktuin kan dat extraatje zijn waarom uw bezoeker graag komt. Richt de buitenruimte zó in dat gasten heerlijk kunnen genieten.  
Ontdek meer
Retail en logistiek
Winkels en distributiecentra zijn beeldbepalend. Groen is een goede tegenhanger van de harde materialen voor gevels en bestrating. Het geeft een duurzame uitstraling. Wist u dat groen ook verkoeling geeft en zo het lokale klimaat beïnvloedt? Daarom is het belangrijk om het groen in goede conditie te houden. Daar zetten wij ons graag samen voor in. 
Ontdek meer

Groen doet goed, ook in de bedrijfstuin

De positieve effecten van een groene omgeving zijn eindeloos. Slechts een paar minuten naar bomen en planten kijken heeft een kalmerend effect. Groen koelt de directe omgeving. Bij grote buien fungeert beplanting als een waterbuffer. De waarde van panden is tot 10% hoger wanneer er een groene buitenruimte is. Bovendien zijn medewerkers productiever en geconcentreerder in een groene omgeving.  

Een quick-scan van uw locatie

Wilt u een impressie van de mogelijkheden op uw locatie? In een korte quick-scan nemen we uw terrein vrijblijvend onder de loep. Laat uw gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

Jacob Verheij Groenadviseur

Duurzaam (ver)bouwen

Zijn uw panden al duurzaam? Groen kan hier een grote rol in spelen. Een groen dak werkt bijvoorbeeld als isolatie tegen warmteverlies in de winter. In de zomer houdt de dakbeplanting juist de zonnestralen buiten. Ook houdt een groen dak regenwater langer vast, zodat bij hevige buien het riool niet direct overstroomt. En dat is nog maar één toepassing van groen rond het pand. Onze experts denken graag mee wat bij u werkt.  

De groenvoorzieners zorgen voor een nette entree bij het hotel.
De groenvoorzieners zorgen voor een nette entree bij het hotel.
Groenonderhoud in de retail en logistiek
Groenonderhoud in de retail en logistiek

Van boomverzorging tot wintersnoei

De buitenruimte heeft regelmatig aandacht nodig. Het meeste wat bloeit, moet ook af en toe gesnoeid. Onkruid zien we liever niet te veel. Bij Verheij heeft u alle groenzorg onder één dak. Integraal onderhoud noemen we dat. U schakelt met één contactpersoon voor alle werkzaamheden op het terrein. Zo houden we het overzichtelijk en kunnen we snel schakelen.  

Grip op uw groene bedrijfstuin met GeoGreen

Bij meerdere vestigingen is inzicht alles. Wij begrijpen dat. Met GeoGreen heeft u grip op de buitenruimte. GeoGreen is onze gratis app waarmee we meldingen, planningen en onderhoudsstatus bijhouden. Real-time inzichtelijk voor de facility manager of wie u maar toegang geeft. Ook een koppeling met uw eigen software is mogelijk.  

Bereikbaar tijdens glad weer

De parkeerterreinen, laaddocks of opritten van uw terrein worden niet gestrooid door de gemeente. Bij glad weer kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. Met preventief zout strooien is veel te voorkomen. In de winter staan onze teams klaar voor gladheidsbestrijding bij allerlei organisaties.

Wilt u ook uw terrein bereikbaar houden tijdens barre winterse dagen? Regel uw gladheidsbestrijding! 

Groenonderhoud in de retail en logistiek
Daarom Verheij

Met 150 vakmensen bedienen we allerlei klanten door heel Nederland. Wanneer mogen we uw groen aanpakken?

  1. Landelijke dekking

    Bij u in de buurt, dankzij steunpunten verspreid door Nederland.

  2. Alles in één

    Wij zijn uw integrale partner voor alles in de buitenruimte.

  3. Kwaliteit

    Onze specialisten verstaan hun vak en borgen een professionele dienstverlening.