De groene omgeving veilig, heel en schoon

Verheij verzorgt groenonderhoud voor uiteenlopende organisaties. Voor gemeentes verzorgen we de openbare ruimte, voor bedrijven hun groene uitstraling en voor scholen de groene speelomgeving. Veilig, heel en schoon zijn daarbij belangrijke begrippen. Ook voor bedrijven in de industrie houden we het groen onder controle. Onze 150 vakmensen zijn van alle markten thuis.  

Goed groenonderhoud = buitenruimte in topconditie

De buitenruimte is uw groene visitekaartje, dit moet er netjes bij liggen. Voor partijen in de zorg is beleven het uitgangspunt. Even rust in de tuin. Of een tuin voor cliënten die juist beweging stimuleert. Met goed onderhoud zorgen we dat de gebruikers in ieder jaargetijde plezierig gebruik kunnen maken van de tuin.  

Gespecialiseerde onderhoudsteams

Om een buitenruimte mooi en veilig te houden is vaak hetzelfde type werk nodig, maar de prioriteiten liggen soms net anders. In een ecologische tuin is afgevallen blad bijvoorbeeld niet hinderlijk, maar op een industriële locatie is het een veiligheidsrisico. Daarom stemmen we het groenonderhoud altijd af op de gebruiker: welke eisen stelt deze aan de buitenruimte? Op basis van deze vereisten voeren onze gespecialiseerde teams het onderhoud goed en efficiënt uit.  

Onderhoud van Verheij

Voor allerlei diverse klanten mogen we het beheer en onderhoud verzorgen.

Integraal groenonderhoud

Onze vakmensen werken het liefst vanuit een integrale aanpak. Hagen knippen, bomen snoeien, zwerfvuil ruimen, renoveren en repareren: we pakken het in een compleet werkpakket op. Zo blijft de uitstraling op peil en voorkomen we onveilige situaties. De gebruikers kunnen zo ongestoord blijven genieten van het groen. Heeft u de wens om uw tuin een update te geven? Wij denken mee en voeren de renovatie graag voor u uit.  

Snel schakelen

Ons doel: u ontzorgen. Zet ons aan het werk en u heeft geen omkijken naar het groen. Op basis van uw wensen of een bestek komen we tot een efficiënt en kosteneffectief plan voor jaarrond onderhoudWe kunnen dit verzorgen volgens een vaste frequentie of op beeldkwaliteit.

Communicatie is een van onze belangrijkste speerpunten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. U weet altijd waar u aan toe bent met Verheij. We maken heldere afspraken en uw vaste contactpersoon staat permanent voor u klaar. Dat schakelt vlot. Zo kunt u zich volledig op uw werk richten, en het beheer van de buitenruimte met een gerust hart aan ons overlaten. 

Kennismaken met integraal groenonderhoud van Verheij

Wilt u van gedachten wisselen over het onderhoud bij u op locatie? Laat dan gerust uw gegevens achter of neem zelf contact op.

Jacob Verheij Groenadviseur
Digitaal groenbeheer met GeoGreen.

Grip op groen met GeoGreen

Voor het beheer van meerdere locaties maken wij gebruik van onze GIS-app GeoGreen. Hiermee beheert u realtime al uw terreinen. Erg handig om voortgang en kwaliteit te monitoren op uw locaties. 

Daarom Verheij

Samenwerken met Verheij is een verademing. We begrijpen u snel en de uitvoering is van hoge kwaliteit.

  1. Landelijke dekking

    Bij u in de buurt, dankzij steunpunten verspreid door Nederland.

  2. Vakmanschap

    Voor iedere uitdaging een specialist. We nemen u graag mee.

  3. Ontzorging

    U rekent op ons, geen zorgen over het groen.