Medewerkers van Verheij werken de informatie in GeoGreen bij.

Plan en monitor groenonderhoud

Al onze vakmensen zijn uitgerust met een tablet. Ze voeren tijdens het werk digitaal gegevens in over het terrein. U kunt de updates real-time volgen. Een melding over bijvoorbeeld een kapotte prullenbak kan zo snel worden opgevolgd. Ook houdt u de planning en de gewenste beeldkwaliteit in de gaten via de app. Meerwerk door schade of het toevoegen van meer locaties is direct inzichtelijk. Zo heeft u grip op financiën, voortgang én kwaliteit.  

Open kaarten voor samenwerking

U geeft toegang aan wie u wilt. Willen bewoners de details van het groenonderhoud in de straat weten? U kunt de GeoGreen-kaarten online voor hen toegankelijk maken. Ook het aanmaken en behandelen van meldingen is mogelijk in de online omgeving. U stuurt de gegevens vanuit het dashboard gemakkelijk door naar ketenpartners.  

GeoGreen: gebouwd rond uw wensen

Iedere organisatie is anders. GeoGreen biedt veel ruimte voor het inrichten van specifieke dashboards. Zo ziet u in één oogopslag wat u belangrijk vindt. In gesprek met één van onze adviseurs geeft u uw wensen aan. Vervolgens ontwikkelen we een omgeving die perfect aansluit op uw situatie.  

Klant aan het woord

Vroeger gingen groenvoorzieners met stratenboek en lijsten op pad om de meer dan 5000 locaties van Stedin te onderhouden. Dat is sinds 2012 verleden tijd. Via een ingenieus dashboard zien wij nu hoeveel locaties op de planning staan en checken we of de planning is nageleefd. Zo monitoren we de voortgang en zijn we 'in control'. Is er iets op een locatie aan de hand? Via GeoGreen zijn wij door een melding met foto meteen op de hoogte.

Robert Rinkes Projectleider Stedin Tertiaire Techniek Lees het verhaal

Innovatie door Verheij

Verheij begon meer dan tien jaar geleden met experimenten rondom digitaal groenbeheer. Inmiddels werken onze buitenmensen al jaren met deze systemen. Ook hebben we de GIS-specialisten in huis die voor u een maatwerk dashboard ontwikkelen. Zo is GeoGreen een onmisbaar onderdeel van Verheij Integrale groenzorg. GeoGreen is ontwikkeld door Verheij, op basis van software van ESRI Nederland 

Plan een demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een demonstratie van GeoGreen! 

Jacob Verheij Groenadviseur