Vrijheid

“Het mooiste aan het werk bij Verheij is de vrijheid die je hebt”, vindt Arjan. “Je kunt als voorman zelf je werk inplannen. Ik bepaal zelf wanneer ik wat wanneer ga doen. De planning geef je elke week door aan de planners op de zaak, en zij zorgen er weer voor dat je alles meekrijgt wat je nodig hebt.”

Bomenwerk

“Door het bomenwerk kom je op heel veel verschillende plekken. Zo stonden we vorig jaar op het Binnenhof bomen te snoeien. Paar weken geleden waren we nog in het bos op de Utrechtse Heuvelrug aan het werk. En nu werken we bijvoorbeeld bij de neerslagradar van het KNMI.

Maar het mooiste vond ik nog wel dat we vroeger een klant op Texel hadden, daar gingen we dan regelmatig heen. We bleven dan een nachtje weg. Dat was wel erg leuk!”

Verheij is een groot bedrijf, maar blijft persoonlijk.

Persoonlijke aandacht

“Verheij is een mooi bedrijf, inmiddels ook een flink groot bedrijf. Maar ondanks dat het bedrijf groeiende is proberen ze toch telkens weer persoonlijk te blijven. Dat merk je in de aandacht voor jou als medewerker, bijvoorbeeld door te luisteren naar je wensen en je de mogelijkheden te bieden om door te groeien. Daarom werk ik met veel plezier bij Verheij!”

Ook werken bij Verheij?

Lijkt het je ook wat om onderdeel uit te gaan maken van ons familiebedrijf? We hebben allerlei uitdagingen.