Uitdagen tot bewegen

“Op de Molenhoeve krijgen de mensen dagbesteding. Hierbij zijn we zoveel mogelijk bezig om de mensen te stimuleren tot bewegen”, vertelt Gerda van Beijnum van De Molenhoeve. “In de thuissituatie zien we vaak dat mensen niet zo actief zijn. Wij zijn daarom persoonsgericht bezig om te kijken hoe we mensen in beweging kunnen brengen. En juist een beleeftuin daagt daar toe uit!”

 

Wat is er heerlijker dan lekker buiten te zijn? Te proeven, te ruiken, te voelen?

Gerda van Beijnum, De Molenhoeve

In control

Ook de stichting Vrienden van de Molenhoeve is betrokken geweest bij het project en heeft de samenwerking als uitstekend ervaring. Eli Vonk, voorzitter van de stichting: “Een project als dit is een complex samenspel van verschillende partijen. Daarom was er veel overleg, met veel respect voor elkaar, waarbij alle partijen hun expertise in konden brengen. Zo zijn we door het hele project in control gebleven, om uiteindelijk tot dit resultaat te komen waar we met z’n allen heel trots op zijn!”

Een nieuwe beleeftuin ontwikkelen?

Meer informatie

Wilt u ook een nieuwe beleeftuin ontwikkelen bij uw zorginstelling? Wij staan u graag te woord, onder andere met meer ins en outs over dit project. Laat gerust uw gegevens achter.

Jacob Verheij Groenadviseur

Maak kennis met het projectteam

Meer beleeftuinen

Elke beleeftuin is maatwerk. Elke zorginstelling heeft namelijk een eigen karakter. Daarnaast speelt de locatie en de doelgroep een belangrijke rol. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.