Groenonderhoud bij Cedrah-locatie Beth San in Moerkapelle.
Groenonderhoud bij Cedrah-locatie Beth San in Moerkapelle.
In de tuin van woonzorgcentrum Nebo speelt biodiversiteit ook een rol.
In de tuin van woonzorgcentrum Nebo speelt biodiversiteit ook een rol.

Onschatbare waarde

Voor de kwetsbare ouderen die wonen op de 10 locaties van Cedrah in Zuid-Holland en Zeeland is de tuin van onschatbare waarde. “Een groene en bloeiende tuin geeft levensvreugde en zingeving. De tuin moet een ontmoetingsplaats zijn voor onze bewoners, waar altijd iets te beleven valt. Levendige tuinen die kleuren en geuren. Dat realiseert Verheij voor ons.”

Identiteit

Verheij heeft identiteit hoog in het vaandel staan. “Het is fijn dat Verheij bij het uitvoeren van het tuinonderhoud rekening houdt met de levensovertuiging van de bewoners.” Het groenonderhoud wordt daarnaast ook uitgevoerd op voor bewoners gunstige tijden.

Meedenken

Cedrah heeft ambitieuze toekomstplannen. Verheij speelt daarin de rol als adviseur, tuinarchitect, coördinator en groenvoorziener. “Verheij maakt tuinontwerpen praktisch, duurzaam en onderhoudsarm. Ook integreren zij ontwikkelingen op het gebied van klimaatverandering in de plannen (Aanleg Beth San – Wilde Veenen). Meedenken met de opdrachtgever zit in het DNA van Verheij. Daarmee zijn ze een duurzame ketenpartner.”

Klant aan het

"Levendige tuinen die kleuren en geuren. Dat realiseert Verheij voor ons.”

Christiaan van der Wege Manager Wonen, Zorg & Vastgoed Cedrah