Fijn werken en wonen dankzij groenvoorziening Amsterdam

U wilt uw bewoners of bezoekers graag een veilige en schone buitenruimte aanbieden. Een groene omgeving heeft daarom groenonderhoud nodig. In de tuin spelen ook genieten en beleven een steeds belangrijkere rol. In een woongebied, maar ook op het terrein van een bedrijf. Uw buitenruimte is uw visitekaartje. Goed groenonderhoud zorgt ervoor dat gebruikers in ieder jaargetijde met plezier gebruik maken van de tuin en de optimale buitenbeleving hebben bij wonen of werken.

Bomensnoei bij Novotel in Amsterdam.
Bomensnoei bij Novotel in Amsterdam.
Ook bij de locaties van de GVB is Verheij verantwoordelijk voor groenonderhoud.
Ook bij de locaties van de GVB is Verheij verantwoordelijk voor groenonderhoud.

Integraal groenonderhoud: hét specialisme van Verheij

Om een buitenruimte mooi en veilig te houden is vaak hetzelfde type groenvoorziening nodig, maar de prioriteiten zijn per locatie verschillend. Verheij Integrale groenzorg pakt het groenonderhoud in Amsterdam graag integraal aan. Onkruid verwijderen, hagen knippen, bomen snoeien, zwerfvuil ruimen, straatwerk herstellen, speeltoestellen inspecteren en repareren en nog veel meer: wij regelen het met onze vakmensen. We combineren werkzaamheden zodat we efficiënt werken.

Groenvoorziening in Amsterdam: diverse opdrachtgevers

Wij verzorgen al jarenlang het groenonderhoud voor allerlei opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving. Onder andere bij de GVB, Politie en Accor Hotels. Onze teams hebben veel kennis en ervaring in de regio en kunnen elk type project aan.

Onze projecten in regio Amsterdam

Verheij Integrale groenzorg is wekelijks te vinden bij projecten in de regio Amsterdam. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.

Snel schakelen door teams in Amsterdam

Dankzij landelijke dekking kan Verheij in heel Nederland snel schakelen. Vanuit onze steunpunten kunnen we ook in Noord-Holland en in Amsterdam het groenonderhoud verzorgen, waar nodig ondersteund door andere teams.

"Verheij zorgt ervoor dat onze locaties er verzorgd uitzien en het beheer onder controle is."

Opdrachtgever in Amsterdam

3 tips voor upgrade groenvoorziening Amsterdam

1. Ga aan de slag met klimaatadaptatie voor wateropvang en verkoeling

Groen is niet alleen goed voor mensen, maar het helpt ook de stad. Groen zorgt voor verkoeling op hete dagen en wateropvang bij hevige regenbuien. In een stad is het soms namelijk zelfs 5 graden warmer dan in de polder. Groen zorgt voor een koelere temperatuur in druk bebouwde gebieden. Dankzij groenvoorziening en -renovaties kunt u uw buitenruimte klaar maken voor de toekomst. Bijvoorbeeld door een wadi of geveltuin een plaats te geven in uw buitenruimte. Klimaatadaptatie noemen we dat. Zorg voor voldoende groen in de tuin, langs uw gevel of op uw dak en help de groene stad van de toekomst creëren!

2. Pak de kansen voor biodiversiteit

Elk bedrijf, instelling, corporatie heeft de kans om de biodiversiteit in en rond de stad te vergroten. Met simpele praktische oplossingen – zoals insectenhotel of maaibeheer – kunt u uw buitenruimte al geschikt maken voor dieren, insecten en zo het lokale ecosysteem in stand houden. Bijen, vlinders en bodemorganismen worden al jaren bedreigd.

3. Begin klein, maar wees ambitieus!

Heeft u ambitieuze plannen? Daar helpen we u graag bij. Wilt u praktische tips? Vraag vrijblijvend ecologisch advies aan. Samen gaan we voor een goed klimaat en verbetering van de biodiversiteit in Amsterdam! Elke stap die we samen zetten is voor een toekomstbestendige buitenruimte en een levende stad.

Een quick-scan van uw locatie?

Wilt u weten waar u staat op het gebied van biodiversiteit, klimaat en duurzaamheid? Verheij brengt uw terrein graag vrijblijvend in kaart en geeft advies voor verbeteringen op korte en lange termijn. Neem gerust contact met ons op.

Jacob Verheij Groenadviseur

Groenonderhoud op beeldkwaliteit

De laatste jaren kiezen onze opdrachtgevers steeds vaker voor groenonderhoud op beeldkwaliteit. Hierbij bepaalt het beeld – gebaseerd op de kwaliteitsnormen van het CROW – het aantal keer dat er groenvoorziening plaatsvindt. Verheij is als groenaannemer dan verantwoordelijk voor het nette beeld van de buitenruimte. U kunt en mag ons daar dan ook op aanspreken. Wel zo eerlijk! Groenvoorziening kunnen we in Amsterdam uiteraard ook volgens vaste frequentie op basis van een bestek verzorgen.

Waarom Verheij

Met meer dan 35 jaar ervaring in het groene vak kunnen wij wel zeggen dat we het klappen van de zweep kennen. We zijn groot genoeg om complexe opdrachten aan te kunnen, en klein genoeg om flexibel te schakelen.

  1. Alles in één

    Wij zijn uw integrale partner voor alles in de buitenruimte.

  2. Digitaal met GeoGreen

    Met onze app heeft u alles in de hand. Dat scheelt tijd en schakelt snel.

  3. Vaste teams

    U leert ons herkenbaar team binnen mum van tijd kennen.

Ons verhaal

Vaste contactpersoon voor groenonderhoud

Communicatie is een van onze belangrijkste speerpunten, zowel in de werkvoorbereiding als tijdens de uitvoering. U heeft een vaste contactpersoon waarmee u heldere afspraken maakt. Daarnaast meldt onze voorman altijd wanneer hij in Amsterdam op locatie langskomt voor groenonderhoud. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U richt zich op uw werk, wij ontzorgen u in de buitenruimte.

Heeft u veel locaties in beheer maar wilt u toch de voortgang en kwaliteit van het groenonderhoud monitoren? Via onze handige app GeoGreen kunt u altijd de voortgang van de groenvoorziening checken. Ook boominspecties, kwaliteitscontrole en meldingenbeheer kunnen we via GeoGreen overzichtelijk verzorgen.