Actuele gegevens voor alle betrokkenen

Doordat GeoGreen online real-time wordt geüpdatet heeft elke betrokkene toegang tot dezelfde digitale informatie. Dit kan een opdrachtgever en groenaannemer zijn, maar ook een andere stakeholder. Meldingen kunnen gemakkelijk via GeoGreen worden aangemaakt, opgelost en beheerd. Bestaande meldingssystemen als Fixi kunnen ook worden gekoppeld.

Klant aan het woord

"Vroeger gingen groenvoorzieners met stratenboek en lijsten op pad om de meer dan 5000 locaties van Stedin te onderhouden. Dat is sinds 2012 verleden tijd. Via een ingenieus dashboard zien wij nu hoeveel locaties wekelijks op de planning staan en checken we of de planning is nageleefd. Zo monitoren we de voortgang van het groenonderhoud en zijn we 'in control'. Is er iets op een locatie dat wij moeten weten? Via GeoGreen zijn wij door een melding met foto meteen op de hoogte."

Robert Rinkes Stedin Netbeheer Lees het verhaal

Laat GeoGreen voor u op maat maken

De mogelijkheden van GeoGreen zijn eindeloos. Of u een waterschap, hotel, kinderdagverblijf of gemeente bent: u krijgt een dashboard op maat. Zodat de tool precies past bij uw wensen en u simpel en snel grip houdt op uw buitenruimte.

Samenwerking ESRI

Sinds 2012 werkt Verheij samen met Esri Nederland als partner in het digitaliseren van alle werkprocessen. Inmiddels gebruiken vrijwel alle medewerkers van Verheij tablets met GIS om de uitvoering efficiënt en effectief te laten verlopen.