Optimale efficiëntie

Bij dit contract zet Verheij GeoGreen in. Deze app houdt real-time bij welke stations al een onderhoudsbeurt hebben gehad en welke niet. Via het systeem kan de opdrachtgever meekijken en problemen snel detecteren. Daarnaast zorgt dit systeem voor optimale efficiëntie.

Van rood naar groen

In GeoGreen worden alle stations weergegeven als rode puntjes op kaart. Zo ziet een medewerker van Verheij dat dit station nog geen onderhoudsbeurt heeft gehad. In de app is voor elk station alle nodige informatie beschikbaar, inclusief een aantal foto’s. Na afloop van de onderhoudsbeurt maakt de medewerker van Verheij een foto van het station en uploadt deze in de app. Ook plaatst hij zonodig opmerkingen. Het rode puntje van de locatie verandert hierna in een groen puntje: de locatie is door Verheij onderhouden!

Snoeien onder de lijnen.
Snoeien onder de lijnen.
Bomenkap onder de lijnen.
Bomenkap onder de lijnen.

Bomenkap en veiligheidssnoei

Onder de hoogspanningslijnen die onder het beheer van Stedin zitten voert Verheij ook bomenkap en veiligheidssnoei uit. Daarnaast hoort ook de bestrijding van de Japanse Duizendknoop en andere exoten bij de scope van het project.

Klant aan het woord

"Wij hebben in de medewerkers van Verheij de benodigde extra paar ogen buiten op de locaties. Zij bezoeken een station meerdere keren per jaar. We hebben afgesproken dat als de medewerkers van Verheij iets ongewoons opmerken, ook zaken die buiten hun vakgebied liggen, zij dit direct melden."

Robert Rinkes Projectleider Tertiaire Techniek