(Semi-)Overheden

Openbaar groen in de wijk, de tuin rondom een overheidskantoor of een beveiligd terrein, wij zijn uw partner. Een functionele buitenruimte met frisse uitstraling draagt bij aan een positieve ambiance in een gebied.

Zuidplas_Verheij_HR_DSF1256

Verheij Integrale groenzorg, geen aannemer maar uw meedenkende partner!

Het onderhouden van (semi-)overheidsterreinen is al jaren een specialisme van Verheij Integrale groenzorg. Deze ervaring en kennis worden dagelijks in de praktijk toegepast om de leefbaarheid en beleving van uw buitenruimte te verhogen. Het doel is mee te denken als een partner om zo de opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Naast professionele inzet van vakkennis, bijzondere aandacht voor Social Return en maatschappelijk toegevoegde waarde.

Ontzorgend

Verheij Integrale groenzorg biedt een ďintegraal conceptĒ voor uw openbare buitenruimten.

Dit concept omvat reguliere onderhoudswerkzaamheden, advies, renovaties, aanlegprojecten, boomverzorging en gladheidbestrijding. Verheij Integrale groenzorg neemt u de zorgen voor uw buitenruimte uit handen.

Door middel van een eenvoudige organisatiestructuur en één vaste contactpersoon (ook bij meerdere locaties of een groot perceel) bieden wij u een duidelijke communicatie en korte responstijden. Door de inzet van professionele medewerkers en een eigen modern machinepark is een representatieve uitstraling op uw terrein(en) gegarandeerd.

Participatie

Om bewonersparticipatie te stimuleren heeft Verheij Integrale groenzorg een eigen concept ontwikkeld: Kleurrijk Buiten. Deze aanpak wordt sinds 2017 succesvol toegepast in de gemeenten Zuidplas, Stichtse Vecht en Hellevoetsluis. Lees meer op www.kleurrijkbuiten.nl.

Zuidplas_Verheij_HR_DSF1375
  • EfficiŽnte communicatie door Single Point of Contact
  • Ondersteunend digitaal klantenportaal
  • Toepassen van Social Return in overheidsprojecten
  • CreŽren maatschappelijke toegevoegde waarde
VerheijUtrecht-ceesvdwal_42

Verheij Integrale groenzorg is al 35 jaar professionele dienstverlener in de openbare ruimte. Met onze no-nonsense aanpak, innovatie en maatwerk staan wij garant voor een effectief en duurzaam beheer van het openbaar groen.