Onze expertises

Integraal groenonderhoud
Een groene omgeving heeft regelmatig aandacht nodig. Door goed onderhoud zorgt u dat u en de andere gebruikers optimaal genieten van de buitenruimte. Wat wij het liefste voor u doen? Een integrale aanpak, waarbij we alles verzorgen dat met groen te maken heeft.  
Ontdek meer
Boomverzorging
Bomen zijn beeldbepalend. Ze geven schaduw, zorgen voor zuurstof en maken zo onze omgeving aangenamer. Uiteraard heeft een boom van tijd tot tijd onderhoud nodig. Dit specialistische werk nemen onze gediplomeerde vakmensen graag uit handen.
Ontdek meer
Gladheidsbestrijding
Uw locaties moeten bereikbaar zijn, ook als het glad is op de weg. Verheij verzorgt voor organisaties in Zuid-Holland de gladheidsbestrijding bij winters weer. Dit bestaat uit sneeuwruimen en het strooien van zout of dooikorrels. Zo kunnen medewerkers en bezoekers zich veilig over uw terrein bewegen.  Acuut gladheidsbestrijding nodig bij calamiteit op werkdagen of zaterdag? Bel ons servicenummer: 06-10544500.
Ontdek meer
Digitaal groenbeheer
Heeft u meerdere locaties in beheer? Dan wilt u graag altijd en overal op de hoogte zijn van de actuele situatie op uw terreinen. Is de zomersnoei al uitgevoerd? Staat het onkruid niet te hoog? Waar wordt er vandaag gewerkt? Wat is de planning per terrein? Met Verheij-concept GeoGreen heeft u real-time inzicht in de status van uw buitenruimte. Gewoon via telefoon, tablet of pc! 
Ontdek meer
Onkruidstrijding met heet water in het centrum van een stad.
Onkruidbestrijding
Ieder jaar schiet onkruid omhoog, zeker bij groeizaam weer. Een terugkerende ergernis voor sommigen, anderen zien het zelfs als veiligheidsrisico. Met professionele onkruidbestrijding houden wij het onkruid onder controle. Zo blijft de buitenruimte in nette staat.
Ontdek meer

Communicatie over uw groenonderhoud

Wij zien communicatie als dé sleutel voor een goede samenwerking. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Onze mensen zijn daarbij altijd bereid een stap extra te doen of u proactief te adviseren. Bijvoorbeeld hoe iets sneller of efficiënter kan. Of hoe u het maximale uit uw buitenruimte haalt. Voor al uw projecten en locaties heeft u bij Verheij één aanspreekpunt. Dat schakelt moeiteloos. 

Groenonderhoud op beeldkwaliteit of op vaste frequenties

Uw locaties moeten er netjes en verzorgd bij liggen. Dat betekent dat de bomen tijdig gesnoeid zijn, onkruid niet te veel kans krijgt of dat het gras regelmatig gemaaid wordt. Verheij zoekt altijd naar manieren om het zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. We kunnen afspreken dat we het onderhoud in vaste rondes verzorgen. Maar ook onderhoud op beeldkwaliteit is een mogelijkheid.  

Wat is onderhoud op beeldkwaliteit?

In het groen werken we vaak met onderhoud op beeldkwaliteit. Dit wil zeggen dat het groen aan bepaalde vooraf gestelde eisen moet voldoen. Een voorbeeld van onderhoud op beeldkwaliteit is de afspraak dat het gras niet hoger mag worden dan twintig centimeter. Of dat er niet meer dan tien stuks onkruid groter dan twintig centimeter mag worden aangetroffen per honderd vierkante meter. Door deze afspraken bent u ervan verzekerd dat uw locaties er altijd netjes bij liggen. Groeizaam weer? Dan komen we vaker. Blijft het voorjaar lang koud? Dan komen we minder vaak. Het resultaat: altijd de uitstraling die u wenst. 

Voor uw locatie(s) kunnen we afspraken maken voor onderhoud op beeldkwaliteit, of op basis van frequentie.  

Schouwen en digitale registratie van het groenonderhoud door Verheij Integrale groenzorg.

Onze expertise 

Verheij blinkt uit in goed en slim groenonderhoud. Dat komt doordat wij werken met de beste vaklui én doordat we alles goed met u afstemmen. Klop bij ons aan voor de volgende specialismen: 

  • Onkruidbestrijding 

Op innovatieve wijze gaan we het opschietend onkruid te lijf. Zo blijft het beheersbaar en kunt u blijven genieten van de buitenruimte. 

  • Boomverzorging 

Snoeien en voeden, planten en kappen: wij weten van wanten. Onze experts klaren de klus veilig en vakkundig.  

  • Integraal groenonderhoud 

Het liefst verzorgen we ál uw groenonderhoud in één pakket. Van gazonmaaien tot verzorging van monumentale bomen.  

  • Gladheidsbestrijding 

Veiligheid staat voorop, ook als de kou zich weer aandient. Wij hebben capaciteit en materieel om snel te schakelen.  

  • Digitaal groenbeheer 

Met onze GIS app GeoGreen beheert u realtime al uw terreinen. Erg handig om voortgang en kwaliteit te monitoren op uw locaties.