Belastingdienst

De Belastingdienst is een van de bekendste overheidsinstellingen. Zij heeft diverse locaties door het hele land. Verheij Integrale groenzorg verzorgt het terreinonderhoud op diverse locaties van de Belastingdienst. Het doel van de Belastingdienst is om een goed onderhouden en net terrein te hebben, dat veilig is voor medewerkers en bezoekers.

In 2013 is het terreinonderhoud, verdeeld in drie percelen, als een prestatiecontract op de markt gezet. Verheij Integrale groenzorg heeft hier op ingeschreven en is aangemerkt als de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) voor perceel 3: Zuidoost. De opdracht bestaat uit het 'Onderhoud van het buitenterrein' inclusief de 'Gladheidbestrijding' op tien locaties in Zuidoost-Nederland.

In de werkzaamheden bij De Belastingdienst heeft Verheij zoal altijd veel aandacht voor medewerkers, materieel en omgeving. Eén van de specifieke acties van Verheij op dit gebied was het ophangen van vogelhuisjes. Deze vogelhuisjes zijn gemaakt van FSC-hout en zijn van de vogelbescherming. Door het plaatsen van de huisjes is er een hogere biodiversiteit in de tuinen en op de terreinen van de Belastingdienst regio Zuid.