Groenvoorziening voor leefbaar Rotterdam

Of het nu het park in de gemeente, of de tuin bij een kantoorpand betreft: groen heeft groenonderhoud nodig. U wilt uw bewoners of bezoekers graag ontmoeten in een mooie en schone buitenruimte. Bij uw zorginstelling is buiten beleven steeds belangrijker. In de kinderopvang komt steeds meer aandacht voor natuurlijk spelen. De groene omgeving is ook bij uitstek de plek om uw duurzame ambities te behalen. Uw tuin is het visitekaartje. Tijdig groenonderhoud zorgt ervoor dat de tuin in ieder seizoen een lust voor het oog is. Samen zorgen we zo voor een prachtig leefbaar Rotterdam.

Inzaaien van bloemenmengsel geeft een fantastisch resultaat.
Inzaaien van bloemenmengsel geeft een fantastisch resultaat.
Groenonderhoud op het Rivium.

Integraal groenonderhoud: hét specialisme van Verheij

Om een buitenruimte representatief te houden is vaak hetzelfde type groenvoorziening nodig. De prioriteiten kunnen per locatie verschillend zijn. Verheij Integrale groenzorg pakt het groenonderhoud in Rotterdam integraal aan. Onkruidbeheer, bomensnoei, grasmaaien, maar ook renovatie van de buitenruimten: wij verzorgen het met onze teams. We combineren werkzaamheden zodat we efficiënt werken. De voortgang borgen we in onze handige tool GeoGreen [link].

Diverse opdrachtgevers voor Groenvoorziening in Rotterdam

Wij verzorgen al jarenlang het groenonderhoud voor allerlei opdrachtgevers in Rotterdam. Zo werken we al jaren voor de RET, maar zijn we ook de groenpartner van kinderopvang organisatie gro-up. We beheren onder andere locaties in Ommoord, Alexander, Prinsenland, Kralingen en Crooswijk. Ook werken we bij hotels en vastgoedbeheerders en organisaties op de Maasvlakte. Onze teams hebben veel kennis en ervaring in de regio en kunnen elk type project aan.

Onze projecten in regio Rotterdam

Verheij Integrale groenzorg is wekelijks te vinden bij projecten in de regio Rotterdam. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.

Vanuit Sliedrecht zo in Rotterdam

Verheij Integrale groenzorg is gevestigd in Sliedrecht. Vanuit die uitvalsbasis zijn we zeer snel in de Maasstad. Onze onderhoudsploegen rijden dagelijks over de A15 richting Rotterdam om daar de groenvoorziening te verzorgen.

Dankzij landelijke dekking kan Verheij tegelijkertijd in heel Nederland snel schakelen. Vanuit onze steunpunten werken we niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in de andere provincies.

"Verheij zorgt ervoor dat onze locaties er verzorgd uitzien en het beheer onder controle is."

Opdrachtgever in Amsterdam

Aan de slag met duurzaamheid in Rotterdam

1. Zorg voor voldoende groen vanwege het veranderende klimaat

Groen is goed voor mens en dier en bepaalt grotendeels het ecosysteem van de stad. Groen zorgt voor verkoeling en vangt water op bij hevige regenbuien – verschijnselen die we laatste jaren steeds vaker zien. Wist u bijvoorbeeld dat het in een stad soms wel 5 graden warmer kan zijn dan in de polder?

Dankzij groenvoorziening en renovatie maakt u uw buitenruimte klaar voor de toekomst. Plaats bijvoorbeeld een wadi of geveltuin in uw buitenruimte. Of verwissel stenen voor groen. Klimaatadaptatie noemen we dat. Zorg voor voldoende groen is zorg voor het milieu!

2. Creëer meer biodiversiteit op uw terrein

Insectensoorten, vlinders en bodemorganismen vinden steeds lastiger een plaats in de stad. Dat is slecht voor de biodiversiteit. Als bedrijf, instelling, corporatie heeft u de kans om de biodiversiteit in de stad te vergroten. Met goede oplossingen – zoals specifieke beplanting of maaibeheer – kunt u uw buitenruimte al geschikt maken voor dieren, insecten.

Heeft u ambitieuze plannen? Daar helpen we u graag bij. Wilt u praktische tips? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Vraag vrijblijvend ecologisch advies aan. Samen gaan we voor een structurele verbetering van de biodiversiteit in Rotterdam!

Een quick-scan van uw locatie?

Wilt u weten waar u staat op het gebied van biodiversiteit, klimaat en duurzaamheid? Verheij brengt uw terrein graag vrijblijvend in kaart en geeft advies voor verbeteringen op korte en lange termijn. Neem gerust contact met ons op.

Jacob Verheij Groenadviseur

Groenonderhoud op beeldkwaliteit

De laatste jaren kiezen onze opdrachtgevers steeds vaker voor groenonderhoud op beeldkwaliteit. Hierbij bepaalt het beeld – gebaseerd op de kwaliteitsnormen van het CROW – het aantal keer dat er groenvoorziening plaatsvindt.

Verheij Integrale groenzorg is als groenaannemer verantwoordelijk voor het nette beeld van de buitenruimte. U kunt en mag ons daar dan ook op aanspreken. Wel zo eerlijk! Groenvoorziening kunnen we in Rotterdam uiteraard ook volgens vaste frequentie op basis van een bestek verzorgen.

Waarom Verheij

Met meer dan 35 jaar ervaring in het groene vak kunnen wij wel zeggen dat we het klappen van de zweep kennen. We zijn groot genoeg om complexe opdrachten aan te kunnen, en klein genoeg om flexibel te schakelen.

  1. Alles in één

    Wij zijn uw integrale partner voor alles in de buitenruimte.

  2. Digitaal met GeoGreen

    Met onze app heeft u alles in de hand. Dat scheelt tijd en schakelt snel.

  3. Vaste teams

    U leert ons herkenbaar team binnen mum van tijd kennen.

Ons verhaal

Digitaal communiceren bij groenvoorziening Rotterdam

Een van onze belangrijkste speerpunten is communicatie. Dit geldt zowel in de werkvoorbereiding als tijdens de uitvoering. Met uw vaste contactpersoon maakt u heldere afspraken maakt. Daarnaast meldt onze voorman altijd wanneer hij in Rotterdam op locatie langskomt voor groenonderhoud. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij ontzorgen u in de buitenruimte zodat u zich op uw werk kunt richten.

Heeft u veel locaties in beheer en wilt u de voortgang en kwaliteit van het groenonderhoud monitoren? Via onze handige app GeoGreen kunt u altijd de voortgang van de groenvoorziening checken. Ook boominspecties, kwaliteitscontrole en meldingenbeheer kunnen we via GeoGreen overzichtelijk inrichten.