Inzicht dankzij GeoGreen

gro-up is een grote koepelorganisatie die actief is op het gebied van kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Verheij werkt op de onderwijs- en kinderopvanglocaties. Om bij een grote organisatie met 240 locaties alles in goede banen te leiden, blijkt GeoGreen een uitkomst in het overzien van de groenwerkzaamheden.

“Als wij een melding krijgen van een kinderopvanglocatie dat er twee tegels verzakt zijn op een plein, kijken wij gelijk in GeoGreen”, aldus Carla de Jongh, facilitair manager bij gro-up. “Dan koppelen wij terug wanneer de mannen van Verheij langskomen. Zijn ze net geweest, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Het is heel inzichtelijk. En als je goed inzicht hebt, is het makkelijk beheersbaar.”

Het ophangen van een schaduwdoek.
Het ophangen van een schaduwdoek.
Het project bij SWK Groep wordt uitgevoerd met gebruik van GeoGreen.

Diverse werkzaamheden

De werkzaamheden die Verheij voor de gro-up uitvoert, zijn heel divers. Verheij verzorgt zandleveringen, reiniging van de goten, verzorging van de sedumdaken en boominspecties. Daarnaast worden in de zomer op veel locaties ook schaduwdoeken opgehangen.

"Het is erg fijn dat Verheij werkt met vaste teams. Helemaal op de scholen waar we specialistische zorg aanbieden. Voor deze kinderen is het fijn als ook de hovenier een bekend gezicht heeft. Spontane acties en wisselende teams geven onnodige stress bij deze kinderen.”

Carla de Jongh Facilitair manager