Nieuwe gezichten op het bedrijfsbureau

Per 1 september zijn Johan de Heer (Hoofd Bedrijfsbureau) en Ada Aantjes (Secretaresse Bedrijfsbureau) in dienst gekomen bij Verheij Integrale groenzorg. Het bedrijfsbureau is met deze twee nieuwe collega’s weer op volle sterkte.

Johan de Heer was jarenlang werkzaam bij De Heer Land en Water. Als hoofd bedrijfsbureau zal hij bij Verheij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van het bedrijfsbureau en de contacten met de uitvoering en opdrachtgevers. “Na ruim 25 jaar met veel plezier bij De Heer Land en Water gewerkt te hebben denk ik toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Zowel de identiteit als de werkwijze van Verheij heeft me doen besluiten de overstap te maken naar dit mooie bedrijf in de Alblasserwaard. Graag wil ik hier, samen met de gedreven medewerkers, mijn steentje bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling.”

Ada Aantjes zal bij het bedrijfsbureau onder andere de projectadministratie verzorgen. “Na 17 jaar bij Kontakt Media Partners gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Verheij Integrale groenzorg kwam in mijn vizier en na diverse prettige gesprekken kan ik hier aan de slag als secretaresse bedrijfsbureau. Wat een mooi jong bedrijf is Verheij Integrale groenzorg! Ik hoop de aankomende jaren een steentje bij te dragen aan deze organisatie.”

 

Geplaatst op 8 september 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht