SWKGroep

Kinderen spelen steeds vaker op een groen schoolplein of in een weelderige tuin van de kinderopvang. Verheij Integrale groenzorg draagt bij aan een veilige en groene speelomgeving bij de kinderopvang en buitenschoolse opvang locaties van de SWKGroep.

SWKGroep is een grote koepelorganisatie die actief is op het gebied van kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Verheij werkt op de onderwijs- en kinderopvanglocaties. Om bij een grote organisatie met 240 locaties alles in goede banen te leiden, blijkt GeoGreen een uitkomst in het overzien van de groenwerkzaamheden. “Als wij een melding krijgen van een kinderopvanglocatie dat er twee tegels verzakt zijn op een plein, kijken wij gelijk in GIS. Dan koppelen wij terug wanneer de mannen van Verheij langskomen. Zijn ze net geweest, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Het is heel inzichtelijk. En als je goed inzicht hebt, is het makkelijk beheersbaar.”

De werkzaamheden die Verheij voor de SWKGroep uitvoert, zijn heel divers. Zandleveringen, reiniging van de goten, verzorging van de sedumdaken, boominspecties maar ook het ophangen van de schaduwdoeken. 

De SWKGroep is blij met Verheij: "Het is erg fijn dat Verheij werkt met vaste teams. Helemaal op de scholen waar we specialistische zorg aanbieden. Voor deze kinderen is het fijn als ook de hovenier een bekend gezicht heeft. Spontane acties en wisselende teams geven onnodige stress bij deze kinderen.”