Over Verheij

In 1985 begon Dick Verheij op 19-jarige leeftijd een hoveniersbedrijf. In de achterliggende 34 jaar is dit eenmansbedrijf uitgegroeid tot een modern en professioneel groenvoorzieningsbedrijf met 125 vaste medewerkers. Vanuit de groene Alblasserwaard en de steunpunten in geheel Nederland zijn onze teams dagelijks actief in het onderhoud en de aanleg van buitenruimten voor een grote diversiteit aan klanten.

Korte communicatielijnen met de klant, onze 'Doeners-die-denken'​-mentaliteit en innovatiekracht kenmerken onze aanpak. Door deze aanpak zijn wij in staat maatwerk te leveren voor diverse specifieke doelgroepen, zoals de zorg, het vastgoed, het bedrijfsleven, de nutssector en de overheid.

Een team van enthousiaste medewerkers staat dag en nacht klaar om de buitenruimte van uw organisatie tot een visitekaartje te maken en te beheren. Hierbij staan zowel de esthetische waarden als de pragmatische gebruikersfunctie van uw buitenruimte centraal.

Maatschappelijk én sociaal verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Graag ondersteunen we daarom projecten en organisaties die bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij, en richten we onze bedrijfsvoering compleet maatschappelijk verantwoord in.

Groenzorg

Wilt u meer weten over Verheij? Bekijk dan onze relatiekrant "Groenzorg" uit. Dit magazine, dat jaarlijks verschijnt, neemt u mee door een aantal interessante projecten en praat u bij over onze ambities en toekomstvisie. En u maakt ook kennis met de persoonlijke kant van Verheij. 

Lees hier de nieuwe editie: Groenzorg 7

Of bekijk:

Groenzorg 1 2012-2013
Groenzorg 2 2013-2014
Groenzorg 3 2014-2015
Groenzorg 4 2015-2016
Groenzorg 5 2016-2017
Groenzorg 6 2017-2018