GeoGreen: grip op groen

Heeft u meerdere locaties in beheer? Dan wilt u graag altijd en overal op de hoogte zijn van de actuele situatie op uw terreinen. Hoe staat het met de snoei van de bomen? Is de kapotte prullenbak al gemaakt? Via GeoGreen heeft u de buitenruimte digitaal in handen. Altijd en overal.

GeoGreen is een nieuw concept van Verheij. Snel meer inspiratie opdoen? Ga dan naar www.geogreen.nl.

Stedin_Verheij_HR_DSF1068

In control - Stedin Netbeheer

"Vroeger gingen groenvoorzieners met stratenboek en lijsten op pad om de meer dan 5000 locaties van Stedin te onderhouden. Dat is sinds 2012 verleden tijd. Via een ingenieus dashboard zien wij nu hoeveel locaties wekelijks op de planning staan en checken we of de planning is nageleefd. Zo monitoren we de voortgang van het groenonderhoud en zijn we 'in control'. De medewerker van Verheij heeft ook een oog- en oorfunctie. Is er iets op een locatie dat wij moeten weten? Via GeoGreen zijn wij door een melding met foto meteen op de hoogte."

Bekijk de gratis demo!

GeoGreen is een online tool die real-time inzicht geeft in actuele beheerdata over het terreinonderhoud via kaarten, dashboards en rapportages.

Geen stapels papieren, maar alles overzichtelijk op telefoon, tablet of computer.

Via het platform lokaliseert en inventariseert u al uw groene assets. Elk stukje groen kunt u digitaal in kaart brengen. Daarnaast kunt u voortgang van het groenonderhoud monitoren, meldingen doorgeven of ontvangen en real-time checken of de planning wordt nageleefd. 

Wilt u de mogelijkheden van GeoGreen in praktijk zien? Probeer de tool meteen uit en ervaar het gebruiksgemak!

Verheij_Divers_HR_DSF4663
  • Maatwerk dashboard voor uw project
  • Nieuwste ontwikkeling software
  • Integratie meldingssystemen zoals Fixi
  • Support door ervaren Verheij GIS-specialisten
StichtseVechtDec17-ceesvdwal_48

Sinds 2012 werkt Verheij samen met Esri Nederland als partner in het digitaliseren van al haar werkprocessen. Inmiddels gebruiken vrijwel alle medewerkers van Verheij tablets met GIS om de uitvoering efficiŽnt en effectief te laten verlopen.