Verheij keynote speaker bij grootste Nederlandse GIS-congres

Op 18 september is Verheij-directielid Wim in ’t Veld keynote speaker op het grootste jaarlijkse GIS-evenement in Nederland: de Esri GIS-conferentie. In één van de plenaire sessies neemt de operationeel directeur de zaal mee in een interactieve lezing rondom het thema ‘Succesvol zijn met innovatie-DNA’. Tijdens deze lezing zullen twee Verheij-collega’s GIS-toepassingen demonstreren. Naast Verheij spreken onder andere ook vertegenwoordigers van ProRail en Stedin, evenals Ed Nijpels, voorzitter van het klimaatakkoord.

De aanwezigheid van groenaannemer Verheij op de conferentie is uniek te noemen. “De uitnodiging voor het congres is een bekroning op de succesvolle strategie van Verheij ten aanzien van GIS en assetmanagement”, vertelt Wim in ’t Veld. “Verheij was en is hiermee succesvol en neemt de hoorder graag mee in een bevlogen reis met bewijzen, langs obstakels en succesfactoren, ondersteund door concrete voorbeelden. We laten graag zien hoe we werken: geïnitieerd vanuit het innovatie-DNA, aangespoord door latente behoeften bij onze klanten en gedreven door de digitalisering. En dat alles als uitvoeringsorganisatie: met beide voeten in de klei.”

Het tweedaagse GIS-congres wordt op 18 en 19 september 2019 gehouden in Beurs-WTC in Rotterdam. Tijdens het jaarlijkse evenement ontdekken bezoekers uit diverse branches concrete GIS-toepassingen vanuit diverse werkvelden, innovaties en alle nieuwe GIS-ontwikkelingen. Naast het plenaire programma is er ook een beursvloer en zijn er subzalen waar verschillende sessies worden gehouden. Inschrijven is mogelijk voor alle klanten van Esri Nederland. Bekijk de aftermovie van 2018

Wat is GIS?

GIS staat voor Geographical Information Systems. Door middel van de ArcGIS-software van Esri geeft Verheij opdrachtgevers in allerlei branches real-time inzicht in de status van het uitgevoerd werk. Daarnaast kunnen via GIS meldingen worden gedaan en opgelost, worden met GIS onderzoeken naar bijvoorbeeld bomen uitgevoerd en wordt een efficiënte werkplanning opgesteld. Ook zet Verheij GIS in om burgers bij gemeentelijke projecten te informeren. Meer informatie hierover vindt u op www.kleurrijkbuiten.nl.

Meer weten over de ESRI GIS-conferentie?

Bekijk het complete plenaire programma hier

Geplaatst op 22 augustus 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht