Ontmoet Verheij op Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Verheij Integrale groenzorg is op 2 en 3 oktober 2019 voor de 14e keer aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Op stand 4.1.04 praten wij graag met u bij! Of het nu gaat om regulier onderhoud of het initiŰren van participatie in uw buitenruimte: bij ons bent u aan het juiste adres.

In de afgelopen 34 jaar heeft Verheij veel ervaring opgebouwd met integrale groenonderhoudsconctracten in de openbare ruimte. Wij optimaliseren onze werkwijze en ontzorgen de klant onder andere door slimme toepassingen op het gebied van GIS en assetmanagement. In de loop der jaren hebben wij ook veel ervaring opgedaan in het coördineren en begeleiden van burgerparticipatie bij groencontracten met gemeenten. Daarbij blijven wij een no-nonsense bedrijf: we steken de handen graag uit de mouwen. 

Registreer hier gratis kaarten!

 

Lezing

Op woensdag 2 okt van 11:00-11:45u geeft Cees Lock van Verheij Integrale groenzorg een lezing in lezingruimte 1. 

"Al jaren vindt de term burgerparticipatie zijn weg in groenaannemersland. Maar hoe krijgen mooie ambities écht een gezicht? Verheij Integrale groenzorg laat aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe burgerparticipatie in de praktijk werkt. Speciaal hiervoor ontwikkelde Verheij het concept Kleurrijk Buiten, dat toegepast wordt in de gemeenten Stichtse Vecht, Zuidplas en Hellevoetsluis. In deze lezing krijgt u een kijkje in de keuken, raakt u geïnspireerd door de kracht van burgerparticipatie en krijgt u handvaten om burgerparticipatie ook zelf concreet in te richten. Van harte welkom!"

We ontmoeten u graag!

Op stand 4.1.04 ontmoeten wij u graag! Spreek onze medewerkers op de beurs aan en maak kennis met onze Doeners-die-denken-mentaliteit, korte en duidelijke communicatielijnen en integrale en persoonlijke aanpak!

Ontdekken waar stand 4.1.04 precies is? Bekijk de interactieve plattegrond

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bekijk alle informatie op www.vakbeursopenbareruimte.nl

Geplaatst op 24 juli 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht