Stedin Netbeheer

Voor Stedin Netbeheer verzorgt Verheij Integrale groenzorg 5.800 elektriciteitshuisjes. Bij deze opdracht werken bij met de Collector App op basis van ArcGIS. Deze app, ontwikkeld door Esri, maakt het makkelijk om bij te houden welke huisjes al een onderhoudsbeurt hebben gehad en welke niet.

Voor de monteurs van Stedin Netbeheer moeten de elektriciteitshuisjes 24 uur per dag goed bereikbaar zijn. Daarom moet de omgeving van de huisjes goed onderhouden worden. Met de Collector App worden alle elektriciteitshuisjes weergegeven als rode puntjes op een kaart van de regio. Zo kan een medewerker van Verheij zien dat dit huisje nog geen onderhoudsbeurt heeft gehad. In de app is voor elk huisje alle nodige informatie beschikbaar, inclusief een aantal foto's. Na afloop van de onderhoudsbeurt maakt de medewerker van Verheij een foto van het elektriciteitshuisje en uploadt deze in de app. Er kunnen in de app ook opmerkingen worden geplaatst. Het rode puntje van de locatie verandert hierna in een groen puntje; dit betekent dat deze locatie door Verheij is behandeld.

De Collector App wordt ook ingezet bij andere klanten met meerdere locaties in beheer. Voor iedere klant wordt een maatwerkprofiel aangemaakt per locatie. De opdrachtgever of projectleider kan de beschikbare informatie ook opvragen en nieuwe informatie invoeren. De opdrachtgever heeft zo te allen tijde inzicht in de staat van de buitenruimte. Periodiek wordt van de informatie uit de app een rapportage gemaakt.

Om de hoogspanningslijnen die onder het beheer van Stedin zitten voert Verheij ook bomenkap en veiligheidssnoei uit. 

Stedin Netbeheer wil samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Kijk voor meer informatie op www.stedin.net