RET

De Rotterdamse Elektrische Tram (RET) vervoert jaarlijks ruim 185 miljoen reizigers in en om de stad Rotterdam. Bijna de helft van dat aantal reist per metro. Dankzij Verheij Integrale groenzorg langs een veilige en schone baan.

Verheij Integrale groenzorg onderhoudt het bovengrondse deel van het metronetwerk en de bijbehorende veertig stations. De groene werkzaamheden bestaan vooral uit het onkruidvrij houden van de ballastbaan en schouwpaden en het knippen van hagen langs de vele kilometers spoor.

Bij het werken langs de metrobaan is Verheij zelf verantwoordelijk voor het inhuren van een veiligheidsman. Ook gelden allerlei voorschriften. Men werkt dicht bij de metro. Er hoeft maar iets uit te schieten of in de buurt van de rails te komen en je hebt problemen.

De heer Akbulut, contactpersoon voor Verheij bij de RET prijst het werk van Verheij. “Verheij doet het werk goed en netjes en ze komen op tijd hun afspraken na. Bovendien zijn ze niet te beroerd om extra werk te doen. Langs het traject van de Randstad Rail staan veel bomen. De bomen worden in het contract niet genoemd. Maar als er een tak in de weg hangt, halen de mannen van Verheij hem weg.”

Renovatie Kleiweg

In 2020 is Verheij gestart met de renovatie van het RET-complex aan de Kleiweg. Lees hier meer over dat unieke project.