Groene Hart Ziekenhuis

In het voorjaar van 2020 legde Verheij een nieuwe binnentuin voor het personeel van het Groene Hart Ziekenhuis aan.

Ontspanning en ontmoeting

De nieuwe tuin is speciaal bedoeld voor het personeel van het ziekenhuis. In de drukke en soms stressvolle werkdagen biedt de tuin rust en ontspanning. De tuin stimuleert de ontmoeting tijdens de (lunch)pauzes met de vele (picknick)banken, de wandelpaden en het rustgevende groen. In de schaduwrijke tuin is daarnaast een aantal appelbomen geplaatst. Speciaal aangelegde druppelleidingen voorzien de beplanting en bomen elke dag van water.

Maatwerk

Verheij is in de afgelopen maanden met veel plezier aan het werk geweest in Gouda. Het aanleveren van het materieel was een uitdaging: de binnentuin is met machines niet via binnen bereikbaar. Daarom gingen shovels, kraantjes en ander materieel tot drie keer toe via de hijskraan over het dak! De binnentuin is daarnaast voor een groot deel in de schaduw gehuld. De beplanting in de tuin is daarom perfect aangepast aan deze omstandigheden.

Samenwerking

De samenwerking verliep op rolletjes. Zowel de uitvoering als het eindresultaat kan op veel waardering rekenen bij het Groene Hart Ziekenhuis en. Verheij verzorgt het komende jaar ook het onderhoud van de nieuwe binnentuin.

Wilt u ook meer rust, ontspanning of beleving rondom uw zorginstelling? Ontdek dan wat Verheij voor u kan betekenen (bijvoorbeeld op het gebied van de beleeftuin), of neem direct vrijblijvend contact met ons op!